Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Άτλας/Χουλιαράδες : Πέρασε κι από το Κεφαλόβρυσο με 1-2


Πέρασε με σκορ 1-2 κι από τη δύσκολη έδρα του Κεφαλόβρυσου η ομάδα του Άτλα/Χουλιαράδες και συγκατοικεί με την Καστρίτσα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας!

Τα «αγριοκάτσικα» είχαν στην αρχή δυο καλές ευκαιρίες με τους Αλεξίου και Γιάκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 41΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1, με κεφαλιά του Δημάκου, έπειτα από σέντρα του Πύρτσιου.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν και πίεσαν, είχαν δυο καλές εκτελέσεις φάουλ με τον Ποτση Σ. και μια ευκαιρία με τον Καππία. Όμως ο Άτλας/Χουλιαράδες ήταν που σκόραρε στο 60΄ με σουτ του Δημάκου, η μπάλα κόντραρε στον Τερζή και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Στο 73΄ ο Καππίας μείωσε σε 1-1 από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 84΄ ο Ζιώγας είχε καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

 

Κεφαλόβρυσο : Γεωλδάσης, Λάμπρος, Καπίας, Τερζής, Κούτρας (46΄ Καμονας), Τάχιας, Πότσης, Γιάκος (85΄ Ντόντης), Τσάγκας, Αλεξίου (70΄ Τάσσος), Μπιστιόλης

 

Άτλας/Χουλιαράδες : Πρινέας, Δοβανάς, Τσιαμακηε, Καλογερόπουλος, Τζουρμανας, Συμεωνίδης, Κοτσιάφτης (30΄ Μπεζάτι), Παπανικολάου (80΄ Ζώνιος), Πύρτσιος (80΄ Ζιώγας Α.), Δημάκος (83΄ Πανούσης, Γιωτάκης (30΄ Ζιώγας Σ.)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου