Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ντερμπάρα και ματσάρα στο Πέραμα, 4-4 με τη Βουνοπλαγιά


Φοβερό ντέρμπι έγινε στο Πέραμα μεταξύ της τοπική Προοδευτικής και του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς με σκορ 4-4!

Εναλλαγές στο σκορ (0-2, 1-2, 1-3, 3-3, 3-4, 4-4) που από μόνες τους δείχνουν πόσο καλό παιχνίδι έγινε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Τώρα και οι δυο συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή, έχοντας παρέα πλέον και τους Αμπελόκηπους.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 2ο λεπτό ο Λούσιος αστόχησε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωστάκη. Στο 7΄ ‘όμως ήρθε το 0-1, ο Κωστάκης έκανε το σουτ, ο Δημητρίου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χαρίσης έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 21΄ σουτ του Κωστάκη από πλάγια, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 38΄ χαμένη ευκαιρία για τον Χαρίση, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βάρφης Α. εκμεταλλεύεται λάθος του Δημητρίου, πασάρει στον Κωστάκη κι αυτός στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 0-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με σουτ του Ζήση. Στο 43΄ έγινε σπάσιμο από αριστερά, ο Χαρίσης μέσα από την περιοχή και ανάμεσα από αντιπάλους πλάσαρε για το 1-3.


Στην επανάληψη το Πέραμα μπήκε αποφασισμένο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και στο 58΄ ο Καλλιακούδας από κοντά, έπειτα από κόρνερ του Μπάφα, μείωσε σε 2-3. Στο 62΄ οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν σε 3-3 με κεφαλιά του Μπισέλα Γ., μετά από κόρνερ του Ζήση. Στο 74΄ ο Βάρφης Α. βγήκε απέναντι από τον Δημητρίου, πλάσαρε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βρήκε λίγο τη μπάλα, όχι αρκετά για να αποσοβήσει το γκολ και να γίνει το 3-4. Στο 82΄ αποβλήθηκε για τον Αλμυρό ο Ζώτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 85΄ σουτ του Κωστάκη, απέκρουσε ο Δημητρίου. Στο 95΄ της αναμέτρησης μετά από φάση διαρκείας, ο Ζήσης σούταρε, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λαμπράκης διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

 

Πρ. Περάματος : Δημητρίου, Σήτος, Μπαρούτας, Μπάφας, Χεμπέγια, Κατσάνος, Ζήσης, Μούτσιος (46’  Καλιακούδας), Μπισέλας, Λαμπράκης, Σιχλιμοίρης

 

Αλμ. Βουνοπλαγιάς : Κολιός, Μπαϊραμπάς,  Περιχανά (72’ Γκρόμπασι), Καπρινιώτης, Τσίτσος, Βάρφης Μ, Βάρφης Α (90’ Σίσκας), Λούσιος, Χαρίσης (83’ Στεφάνου), Κωστάκης, Τσανακτσίδης (46’ Ζώτος)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου