Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ισόπαλοι Μηλιά και Ανήλιο!!! (Videos)




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Μηλιά φιλοξένησε σήμερα για εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής τη Ρόνα Ανηλίου, με το αποτέλεσμα να μένει στο ισόπαλο 1-1!

Και τα δυο γκολ μπήκαν στο 1ο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Η Μηλιά στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και τα κατάφερε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό πριν την ανάπαυλα. 


Στην επανάληψη η Ρόνα ήταν αυτή που πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις για την εστία του Καπέτη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις, αλλά κι αυτοί χωρίς αποτέλεσμα.











Το φιλμ του αγώνα :


Στο 14΄ ο Βαρσάνης Α. σεντράρει από δεξιά, η μπάλα δεν διώχνεται σωστά από την άμυνα της Μηλιάς και φτάνει στον Μπίστα. Το σουτ του όμως πάει ψηλά άουτ.


Στο 23΄ ο Κωσταμένας Α. επιχειρεί σουτ, η άμυνα των γηπεδούχων πάλι δεν διώχνει όπως θα έπρεπέ και ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά στέλνει με σουτ τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καπέτη και στα δίχτυα για το 0-1.


Στο 26΄ σουτ του Μαγειριά από πλάγια δεξιά, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και περνάει λίγο διπλά από το δοκάρι σε κόρνερ.



Στο 32΄ ο Βαρσάνης Γ.. σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Καπέτη που διώχνει με τα πόδια.

Στο 45΄ σε αντεπίθεση της Μηλιάς, ο Δάδανης Δ. βγάζει ωραία σέντρα από αριστερά, ο Δάδανης Θ. προλαβαίνει την έξοδο του γκολκίπερ Παίλα Θ. και με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.


                                                                                                                                                                                                                         


Λήξη ημιχρόνου

Στο 80΄ σε αντεπίθεση για τη Μηλιά, ο Δάδανης Θ. προσπαθεί να "κρεμάσει" τον Παίλα Θ. που έχει βγει εκτός εστίας, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

Στο 83΄ σουτ του Παίλα Γ. από θέση πλάγια αριστερά, κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό και περνάει λίγο διπλά από το δοκάρι. 


Στο 85΄ διαγώνιο σουτ του Παίλα Γ. από αριστερά, λίγο άουτ.




ΑΜΕΡΟ ΜΗΛΕΑΣ : Καπέτης, Λιούτας Γ., Νίστας, Σούλιος, Λιούτας Α. (Κυργοτάσης 68΄), Δαδάνης Δ. (Μάντζιος Σ. 78΄), Νιτσοτόλης, Ντούκας, Δάδανης Θ., Μαγειριάς, Μπιτούλας (Πουρνάρας 63΄)

ΡΟΝΑ ΑΝΗΛΙΟΥ : Παίλας Θ., Χαραλαμπόπουλος (Γουβαίλης 71΄), Χήτας Ι., Μπίσας, Τσίμπος, Χήτας Ν., Παίλας Γ., Κωσταμένας Α., Βαρσάνης Α., Χήτας Α., Βαρσάνης Γ. (Κωσταμένας Δ. 46΄)























ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου