Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

"Ρόμπο"-κοπ και σφαίρα για πλει οφ!!!



Στο γήπεδο της .Ε.Π.Σ.ΗΠ. ο Ολυμπιακός Βοτανικού σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε τον Αετό Αετορράχης και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Ο Ολυμπιακός Βοτανικού με αυτή τη νίκη μπήκε στην τετράδα που οδηγεί στο πλει οφ, αλλά θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση του ματς μεταξύ Ασβεστοχωρίου και Μετσόβου που διεκόπη για να δει αν θα βρίσκεται και τη συνέχεια σε αυτή τη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ψάχνουν κι αυτοί βαθμούς για τη σωτηρία. Η Κοσμηρά που κέρδισε το Δροσοχώρι τους προσπέρασε, ενώ το Ελληνικό που είναι 3 βαθμούς πίσω παίζει αύριο με την Ηλιόκαλη.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι σημαντικό, εκτός από κάποια σουτ που δεν ήταν επικίνδυνα για της δυο εστίας. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια φάση με το ξεκίνημα, αλλά από εκεί και μετά οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και σημείωσαν το γκολ της νίκης. Χρυσή αλλαγή για τον Χρήστο Αντωνίου ο Ρομποτής, που πέτυχε το γκολ , αλλά έδωσε και πολλές πάσες, παίζοντας τραυματισμένος.


Στο 55΄ ο Ζώης μέσα από την περιοχή σουτάρει, αλλά διώχνει σε κόρνερ ο Νικολάου.

Στο 57΄ φάουλ από τον Ποζιόπουλο, κεφαλιά του Λεπίδη και η μπάλα περνάει λίγο άουτ.


Στο 65΄ φάουλ του Ποζιόπουλου, κεφαλιά του Λεπίδη, αποκρούει ο Κρανάς.


Στο 72΄ ο Ποζιόπουλος βγάζει μπαλιά στον Μπισέλα κι αυτός με κεφαλιά σημαδεύει το δοκάρι.


Στο 75΄ ο Μπισέλας από αριστερά βγάζει παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή και ο Ρομποτής από κοντά ανενόχλητος ανοίγει το σκορ.


Στο 90΄ οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Ποζιόπουλου.


Στο 92΄ πάσα του Βούρτση στον Πρέντζα κι αυτός από κοντά στέλνει τη μπάλα πάνω στον Νικολάου.




ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Ζώτος Κ. (Νικολάου 46΄), Λέζος, Σιώλος, Κωνσταντής, Μπαρέκος, Λεπίδης, Τσίφτσης, Ποζιόπουλος, Μπισέλας, Ζώτος Γ., Τσακανέλης (Ρομποτής 60΄)


ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Γούσιας (Βούρτσης 87΄), Πιπεριάς (Κάσσος 78΄), Τσιόκας, Λιόντος, Πάνου, Παπανικολάου, Γκούμας, Σιώζος (Καλτσούνης 64΄), Ζώης, Πρέντζας















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου