Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

"Εξάσφαιρη" Βουνοπλαγιά στο Ενωσιακό


Σαν σίφουνας πέρασε σήμερα από το Ενωσιακό γήπεδο ο Αλμυρός Βουνοπλαγιάς, επικρατώντας με σκορ 0-6 της Α.Ε. Γιάννενα!

Οι φιλοξενούμενοι πραγματικά ήταν καταιγιστική, αλλά από την άλλη και οι «οράνιε» βρέθηκαν σε μια πάρα πολύ άσχημη μέρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Καραγιάννη.


Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Χαρίσης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βάρφη Α. από δεξιά. Στο 14΄ ο Βάρφης Α. πιάνει ένα δυνατό σουτ από δεξιά, η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Βάρφης Α. σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά του Τσανακτσίδη, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 0-3. Στο 19΄ ασίστ του Τσίτσου από αριστερά, κεφαλιά του Τσανακτσίδη από κοντά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 29΄ ωραία ατομική ενέργεια του Κωστάκη, πασάρει στον Τσανακτσίδη, αυτός περνάει και τον τερματοφύλακα Αποστόλου για να πλασάρει εύστοχα και να γράψει το 0-4. Στο 36΄ πολύ ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων, κάθετη πάσα του Κωστάκη προς τον Χαρίση, αυτός παράλληλη από δεξιά στον Τσανακτσίδη, σε κενή εστία αυτός κάνει το 0-5. Στο 42΄ μπαλιά του Περιχάνα προς τον Κωστάκη, ο δεύτερος πλασάρει από κοντά για το 0-6.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο δυο καλές στιγμές. Στο 74΄ βολέ από τον Καραγιάννη, λάθος γύρισμα με το κεφάλι αμυντικού των γηπεδούχων, ο Μπάρτζιος από θέση βολής στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 84΄ ο Βάρφης Α. πλασάρει από δεξιά, βγάζει σε κόρνερ ο Αποστόλου.

 

Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Αποστόλου, Πανταζής, Βαλάκος, Τσόδουλος, Κίτσος (46΄Μαγειρίας), Τσιάκαλος, Αλιάι Κ. (68΄Γεωργίου), Σιλεβίστας, Παπαγιαννόπουλος, Παπαγιάννης, Αλιάι Ε.

 

ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ : Καραγιάννης, Γκροπάσι, Περιχάνα (65΄Μαντζούκας), Πούλιος (55΄Μπάρτζιος), Σμπόνιας, Τσίτος, Βάρφης Α., Βάρφης Ν., Χαρίσης, Κωστάκης, Τσανακτσίδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου