Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Άσφαιρο το ντέρμπι στην Κατσικά! - Μέτριο το ματς!


Άσφαιρο το ντέρμπι στην Κατσικά, με την τοπική Θύελλα να παραμένει μεν πρώτη, αλλά πλέον η άλλη Θύελλα, αυτή της Ελεούσας, έφτασε στο -1 και η Καστρίτσα παραμένει στο -3!


Το 1ο ημίχρονο είχε ελάχιστες και όχι κλασσικές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ανούσια κατοχή, χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες. Στην ανάπαυλα υπήρξαν εντάσεις μεταξύ κάποιων ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Παπαϊωάννου για τον Αγροτικό, αλλά και μεταξύ φιλάθλων και παραγόντων, για υβριστικά σχόλια και συνθήματα, χωρίς όμως να γίνει κάτι σοβαρό. Στην επανάληψη πιστέψαμε ότι λόγω αυτής της κατάστασης μπορεί να υπήρχε πιο πάθος, αλλά μάταια. Φάσεις υπήρχαν περισσότερες σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο και οι φιλοξενούμενοι πατάγαν επίσης καλύτερα από το 1ο ημίχρονο, χωρίς τελικά να μπει κάποιο γκολ. Χωρίς τους βασικούς Κατσίφα και Πολυχρόνη σήμερα η Κατσικά.

Οι Σ.ΦΙ.ΚΑ. στην είσοδο των ομάδων άναψαν καπνογόνα και φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους. Μάλιστα επιστρατεύτηκε και πυροσβεστήρας για να βγει περισσότερος καπνός.


Στα του αγώνα τώρα, στο 9ο λεπτό ο Κολιούσης εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Καρμακόλια από πολύ καλή θέση, πέφτει και μπλοκάρει ο Κυρικλίδης. Στο 36΄ ο Διαμαντόπουλος επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. Αυτά ήταν όλα κι όλα στο πρώτο μισό του αγώνα.


Στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο φουριόζοι, ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλάγιο, γυριστό σουτ του Νικολάου μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο Θανάσης από αριστερά τροφοδοτεί τον Τσουμάνη, αυτός τετ-α-τετ με τον Κυρικλίδη, απέκρουσε ο γκολκίπερ της Καστρίτσας.

Στο 61΄ ο Κολιούσης εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά του Πάνου, άουτ η μπάλα. Στο 65΄ ο Γιαννιώτης γεμίζει, ο Νικολάου γυρίζει ωραία το σώμα και σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και σε αντίπαλο πριν καταλήξει για λίγο κόρνερ.

Στο 67΄ σέντρα του Μελιγγιώτη από αριστερά, κεφαλιά του Τσουμάνη, άουτ η μπάλα. Στο 71΄ τελευταία καλή στιγμή στο ματς, ατομική ενέργεια και σουτ του Γιαννιώτη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της Κατσικάς και περνάει για λίγο πάνω από την εστία κόρνερ.

 

ΚΑΤΣΙΚΑ : Διαμάντης, Νικολάου, Μελιγγιώτης, Καρμακόλιας (Ψαρράς 76΄), Πάνος, Πετρίδης, Σκανδάλης, Κολιούσης (Παππάς 68΄), Θανάσης (Γιαννάκης 76΄), Τσουμάνης (Κακαράντζας 76΄), Καζαντζίδης

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Κυρικλίδης, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος, Αργύρης, Κασίμης, Σπαλιάρας, Γιαννιώτης (Χριστακόπουλος 84΄), Ναυρόζογλου (Γόγολος 84΄), Νικολάου (Αλεξίου 72΄), Σταμούλης (Ηλίας Α. 91΄), Ηλίας Μ. (Γκέγκα 84΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου