Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

"Κλώτσησε" την ευκαιρία στο φινάλε το Ελληνικό, 1-1 με το αρκετά καλό επιθετικά Ανήλιο


Ισόπαλο με σκορ 1-1 το πιο δυνατό ματς στην πρεμιέρα της Γ΄ Ερασιτεχνικής μεταξύ Ελληνικού και Ανηλίου, με δραματικό φινάλε!

Οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις τους ματς «κλώτσησαν» την ευκαιρία να ξεκινήσουν με «τρίποντο», μιας και έχασαν πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κι αυτοί αρκετά καλοί, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα. Το Ελληνικό έπαιξε από 34΄ με τερματοφύλακα τον Στάθη, που δεν είναι αυτή η θέση του, μιας και τραυματίστηκε ο Κουκιάρι.


Στο 3ο λεπτό ο Χήτας Ν. εκτέλεσε απευθείας φάουλ, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 23΄ ο τερματοφύλακας Κουκιάρι του Ελληνικού κάνει το βολέ προς την αντίπαλη περιοχή, η Παίλας Θ. πηδάει να πιάσει τη μπάλα, του γλιστράει από τα χέρια και ο Πάνου που καραδοκεί την παίρνει και πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0. Άμεση η απάντηση από το Ανήλιο, στο 25΄ ο Χήτας Α. πασάρει ωραία μέσα στην περιοχή στον Βαρσάνη Α. κι αυτός με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 28΄ καλό σουτ του Παίλα Γ. εκτός περιοχής, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Κουκιάρι. Στο 41΄ ευκαιρία για το Ελληνικό, ασίστ του Οικονόμου στον Πάνου, σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Παίλας Θ..

Στην επανάληψη το Ανήλιο μπήκε πιο ορεξάτο επιθετικά και στο 64΄ ο Χήτας Α. μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε, απέκρουσε ο Στάθης. Στο 78΄ ασίστ του Χήτα Α. από αριστερά, πλασέ του Βαρσάνη Α., λίγο άουτ η μπάλα. Στο 82΄ ο Βαρσάνης Α. ταλαιπωρεί την άμυνα του Ελληνικού, σουτάρει αρχικά στα σώματα των αμυντικών των γηπεδούχων, στη συνέχεια κι άλλο σουτ, με τα πόδια διώχνει ο τερματοφύλακας Στάθης και στη συνέχεια ο Χήτας Α. από αριστερά στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 92΄ το Ελληνικό κερδίζει πέναλτι, αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Στάθης και στέλνει τη μπάλα άουτ, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Κουκιάρι (Στάθης 35΄ λ.τρ.) Φεζουλά, Κάππης (Πρόκος 50΄), Ανδρέου, Μποζέλλα, Πάνου, Μήτσιος, Σαχπατζίδης, Κοκολάκης, Μπεσόπουλος (Ντεμίρης 87΄), Οικονόμου

ΑΝΗΛΙΟ : Παίλας Θ.. Ζάμπος, Πατσατζής (Σταυράκης 87΄), Τσίμπος, Χήτας Ν., Γοδέβενος, Παίλας Γ. (Μαργαρίτης 84΄), Πετράκης, Βαρσάνης Α., Χήτας Α., Βαρσάνης Γ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου