Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δεν χαρίστηκε πριν το "μεγάλο ματς" η Ανατολή!!!




Στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Ανατολή και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους βαθμούς για την μάχη της παραμονής, αλλά δεν τα κατάφεραν και η τύχη πλέον δεν είναι στα χέρια τους. Καθώς αν κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική η Κράψη και οι Αμπελόκηποι, ότι αποτέλεσμα και να φέρει η Αγία Μαρίνα στα Σερβιανά υποβιβάζεται.

Οι "Πόντιοι" από την πλευρά τους πάνε στο ματς της χρόνιας με τη Δόξα Κρανούλας χωρίς απώλεια βαθμών και όλα θα κριθούν στα 90 λεπτά του μεταξύ τους αγώνα.

Μόλις στο 1΄ λάθος συννενόηση του Παππά με τον Αυγερινό και ο Τζιάλλας που καραδοκούσε πλάσαρε για το 0-1. Στο 15΄ ο Μιχαήλ σεντράρει, δεν διώχνει καλά η άμυνα της Ανατολής και ο Παπαγιάννης από πολύ κοντά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 42΄σέντρα του Παπαρούνα από αριστερά και ο Παππάς με προβολή στην προσπάθεια του να διώξει βάζει αυτογκόλ για το 0-2. 

Στο 52΄ δυνατό σουτ του Παπαρούνα, αποκρούει ο Αυγερινός. Στο 60΄ κόρνερ από τον Κοτσώνη και ο Μπάρκας αφύλακτος δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 63΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Τζιάλλα για το 0-3. Στο 82΄ ωραία ενέργεια από τον Παπαγιάννη που σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Παπαρούνας βρίσκει τη μπάλα και βάζει αυτογκόλ για το 1-3. Τελικό 1-4 στο 83΄ όταν ο Λιαπάκης με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Αγίας Μαρίνας βρήκε τον Ορφανό κι αυτός με "λόμπα" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Αυγερινός, Παππάς Γ.(85' Γκόγκος), Μπάκας, Ρίζος, Καμονάς, Λαγκαβάνης, Μπισέλας(66' Παππάς Β.), Μιχαήλ(54' Γαβρίλας), Χωραβάτης, Κοτσώνης, Παπαγιάννης


Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ:Γρηγοριάδης, Νικολάου, Φίλιος, Μπίζιος(32' Μελιγγιώτης Ν.) Δρόσος, Λιαπάκης, Κατσίφας(62' Δήμος), Γήτας, Ορφανός, Παπαρούνας, Τζιάλλας(75' Τσιαφίτσας)

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου