Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Δεύτερη νίκη για την Ελεούσα, με 2-1 απέναντι στο Νεοχωρόπουλο


Διπλασίασε τις νίκες της η Θύελλας Ελεούσας, νικώντας με 2-1 το Νεοχωρόπουλο, αν και οι «γαλάζιοι» μείωσαν στα τελευταία 12 λεπτά και έβαλαν φωτιές ως το σφύριγμα της λήξης!


Στο 13΄ οι γηπεδούχοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με τον Γιαννέτα, μετά από κάθετη πάσα του Ζήκου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 23΄ ο Παπαρούνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Βάσιος στην προσπάθεια του να διώξει, έβαλε αυτογκόλ για το 1-0. Στο 25’ το Νεοχωρόπουλο πέτυχε γκολ με το Πεπόνη αλλά και πάλι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 32΄ σουτ του Πότση, η μπάλα βρίσκει σε παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Στο 43΄ σουτ του Νούγια, ο Βάσιος βρίσκει τη μπάλα, αυτή χτυπάει και οριζόντιο δοκάρι, πριν καταλήξει κόρνερ.

Στο 49΄ ατομική ενέργεια και πλασέ του Νούγια, μπλοκάρει ο Βάσιος. Στο 54΄ σουτ του Σκαργιώτη από το ύψος της περιοχής, πέφτει και μπλοκάρει ο Κεφάλας. Στο 78΄ο Λούζης πιάνει πολύ ωραίο μονοκόμματο σουτ, στο «γάμα» της εστίας του Κεφάλα η μπάλα για το 2-1.

 

Ελεούσα: Κεφάλας, Μαρμούτας (92΄Κερασιώτης), Καράσας, Πότσης, Νάσιος, Μαλλάτος, Ρίζος (71΄Οικονόμου), Μουχάνης (46΄Ραγιάς), Νούγιας (67΄ Βελτσίστας), Παπαρούνας, Λάμα

 

Νεοχωρόπουλο: Βάσιος, Μαραγκός, Ζήκος (46΄Σκαργιώτης), Βελογιάννης (70΄Λούζης), Κασιμόπουλος, Μπαλαντάνης, Πεπόνης, Λαλάι (66΄Τρομπούκης), Τέγος, Μπουκουβάλας (46΄Οικονόμου), Γιαννέτας (63΄Κασσαράς)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου