Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Καστρίτσα : Στο φινάλε πέρασε κι από την Αμφιθέα με 1-3


Τρία στα τρία για την Καστρίτσα, που πέρασε κι από την έδρα της Αμφιθέας με σκορ 1-3, αν και άργησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, ισοφαρίστηκε και ξανά πάλι μπήκε μπροστά στο σκορ.


Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Παπαδόπουλο στο 18΄, απέκρουσε όμως ο Γκουγιάννος. Στο 68ο λεπτό ο Σταμούλης εκτέλεσε φάουλ, κεφαλιά του Νικολάου, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 78΄ γίνεται το 0-1, όταν ο Γιαννιώτης παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Γκουγιάννου και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Αμφιθέας. Στο 80΄ οι «πράσινοι» απάντησαν και με σουτ του Βλαχόπουλυ ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 88΄ οι κιτρινόμαυροι παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Νικολάου και στο 90΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξίου μέσα στην περιοχή. Εκτέλεσε εύστοχα ο Νικολάου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Αμφιθέα : Γκουγιάννος, Μπαρούτας, Πιλιαφάς Κ., Πιλιαφάς Σ., Καραγιάννης, Μίτος, Κίτος, Αδάμ (87΄Τσουμάγκας), Σδούκος, Κολόκας (47΄Βλαχόπουλος), Ανδρέου

 

Καστρίτσα : Κυρικλίδης, Καλλιοντζής, Διαμαντόπουλος, Κασίμης, Γόγολος, Κοσυφαρίνης (65΄Σπαλιάρας), Γιαννιώτης (87΄Αργύρης), Παπαδόπουλος, Χριστακόπουλος (56΄Νικολάου), Σταμούλης, Ναυρόζογλου (65΄Αλεξίου)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου