Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Επιστροφή στις νίκες για την Ανατολή, 3-0 επί της Κοσμηράς


Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Ανατολή με σκορ 3-0 επί της Κοσμηράς!

Οι «Πόντιοι» έδειξαν πως συνήλθαν από την ήττα της Τετάρτης μέσα στην Αγία Μαρίνα, ενώ η Κοσμηρά έχει μόλις ένα βαθμό σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές, αν και είχε δύσκολο πρόγραμμα.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και είχαν ευκαιρίες με τον Ορφανό στο 5ο και 10ο λεπτό, ενώ στο 14΄ ευκαιρία έχασε ο Περβανάς για τους «πράσινους». Στο 23΄ έγινε το 1-0, ο Γκεσούλης έβγαλε ωραία πάσα στον Τασιούλα κι αυτός πλάσαρε εύστοχα. Στο 36΄ ασίστ του Τασιούλα στον Ορφανό, μακρινό σουτ του δεύτερου, η μπάλα στο πλεχτό για το 2-0. Στο 39΄ και πάλι σουτ του Ορφανού, αυτή τη φορά πέρασε λίγο έξω. Στο 42΄ ο Ζιώγας σουτάρει, αποκρούει σωτήρια ο Τόμπρας.

Στο 51΄ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Περβανά και δυο λεπτά μετά με τον Τασιούλα για την Ανατολή. Στο 61΄ ο Νιτσίακος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τόμπρα και να μειώσει. Στο 79΄ κάθετη πάσα του Τασιούλα, ο Γεωργιάδης τετ-α-τετ, σουτάρει, η μπάλα χτυπάει και στα δυο κάθετα δοκάρια, για να τη στείλει στο πλεχτό ο Τασιούλας και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Στο φινάλε πολύ μεγάλη ευκαιρία είχε ο Παππάς, με τους αμυντικούς της Κοσμηράς να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

 

Ανατολή: Τόμπρας, Παππάς, Γκούμας, Σχισμένος, Δρόσος, Γκεσούλης (82΄ Γαβρίλας), Κιούρκας (57΄ Κακοσίμος), Γεωργιάδης (82΄ Αγγέλης), Τασιούλας, Ορφανός, Γκουγιάννος (57΄ Δήμος)

 

Κοσμηρα: Μπουκουβάλας, Παπαδημητρίου, Ζιώγας (65΄ Γιώτης), Στόλης, Νάκιας (52΄ Στεργίου Α.), Ζώτος, Συμεωνίδης (46΄ Πάσχος), Πέρβανας, Μπαλαμάτσιας, Νιτσιακός (81΄ Μπέτας), Στεργίου (52΄ Κούτρας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου