Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Τρία στα τρία για την Κόνιτσα, πέρασε κι από την Ηλιόκαλη


Το τρία στα τρία έκανε και η Πίνδος Κόνιτσας, που επικράτησε της Ηλιόκαλης εκτός έδρας με σκορ 1-2!

Λόγω έλλειψης τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους, κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Ραφαήλ Ντότης, ο οποίος ήταν πολύ καλός.


Το σκορ άνοιξε ο Λάμπρου Ν. με ατομική ενέργεια και πλασέ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παππάς Γ. και το κέρδισε ο Τζώρτζης. Στο 64΄ ο Κίτσος από τους φιλοξενούμενους ανατράπηκε εντός περιοχής, κερδίζοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η Πίνδος είχε δυο δοκάρια ένα από εκτέλεση φάουλ του Μουρεχίδη κι ένα με τον Κίτσο, καθώς κι άλλες καλές ευκαιρίες με τους Λάμπρυ Ν., Κίτσο και Μουρεχίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Σκουτελιά, μια προβολή του Τζώρτζη από πολύ κοντά, πρόλαβε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ευκαιρίες με του Παππά Γ. και Παππά Π..


Ηλιόκαλη: Σαρατζίου, Κοντοδήμας, Λαμπρίδης, Τσιώνης, Θανάσης, Τζώρτζης, Πανταζης (70΄ Σκουτελιάς), Κλεισούρας (70΄ Παγωνας), Καριωτάκης (85΄ Λέκκας), Παππάς, Μπίνας

 

Κόνιτσα: Ντότης, Λάμπρου (46΄ Ηλίας Μ.), Σπανός Χ., Γαιτανίδης (90΄ Κυρτζογλου), Μήτσος, Πατσούρας, Μουρεχίδης, Χαλούλος, Γαλανός (46΄ Κίτσος), Λαμπρου, Σπανος Δ. (65΄ Δημόπουλος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου