Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Κεφαλόβρυσο : Επιστροφή στο σπίτι με νίκη, 3-1 επί του Δροσοχωρίου


Επιστροφή στη φυσική της έδρα η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου, συνδυασμένη με νίκη επί του Δροσοχωρίου και σκορ 3-1, όπου είναι η δεύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν ούτε βαθμό.


Το σκορ άνοιξε ο Πότσης Σ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 16΄. Στο 28΄ ο Τάχιας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Το Δροσοχώρι μείωσε στο 43΄ με ωραία «λόμπα» του Μελιγγιώτη Θ.. Τελικό 3-1 από σουτ του Μπιστιόλη εκτός περιοχής, το 60ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακυρωθέν γκολ του Καππία, ένα δοκάρι με τον Πότση Σ., καθώς καλές ευκαιρίες με τους Γιάκος, Ντόντη και Μακολλάρι Ντ.. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Μελιγγιώτη Θ., αλλά και καλές ευκαιρίες με τους Μελιγγιώτη Π. και Μανιώτη.

 

Κεφαλόβρυσο: Γεωλδάσης, Καμονας, Κούτρας (85΄ Δημουλας), Καπίας, Τερζής, Ταχιάς, Πότσης Σ., Μπιστιόλης (65΄ Μακολλάτι Μ.), Ντόντης (76΄ Μακολλάρι Α-Γ), Γιακος (86΄ Πότσης Γ.), Τσάγκας (76΄ Αλεξίου)

 

Δροσοχώρι: Νικόλαου, Γιώτης (78΄ Δημόπουλος), Θεοχάρης (78΄ Μελιγγιωτης Π.), Χαλιάσος, Μελιγγιώτης Η., Λισγαρας (46΄ Κάγια), Ντρης (69΄ Μελιγγιωτης Θ. Χ.), Μπαχάς (69΄ Παππάς), Μελιγγιώτης Θ. Ι., Κοκκιάδης, Μανιωτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου