Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Κληματιάς προς τους συντελεστές της ανόδου!!!



Ανακοινωση : 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και ταυτόχρονα με την συμπλήρωση δυο (2) χρόνων από την ανασύσταση της ομάδας  και θεωρώντας ότι εκφράζουμε την  κοινή πεποίθηση όλων των χωριανών μας και φίλων της ομάδας, θέλουμε να συγχαρούμε τον προπονητή κ. Γεώργιο Διαμάντη και τους ποδοσφαιριστές για την καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδας ( 23 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα- 2η καλύτερη επίθεση 96 τέρματα- καλύτερη άμυνα της Γ΄ Κατηγορίας 20 τέρματα- 1ος σκόρερ του ομίλου 24 τέρματα) που σαν επιστέγασμα είχε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία , μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, στόχος που είχε τεθεί εξαρχής από την περυσινή αγνωστική περίοδο.
Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, τόσο με την οικονομική εισφορά τους όσο και με την χορηγία αθλητικού υλικού. Αναλυτικά ευχαριστούμε τους, Αγγελο Σιαράβα, Νικόλαο Σκάρα, Νίκο Τσακανίκα, Γεώργιο Σιούλα για την αμέριστη βοήθεια τους. Και όλους χωρίς εξαίρεση τους χωριανούς που τα δυο αυτά χρόνια στάθηκαν δίπλα στην ομάδα με όποιον τρόπο τους ήταν δυνατόν.
Τις πιο θερμές ευχαριστίες μας θέλουμε να απευθύνουμε  και στους ανθρώπους του Πασσαρώνα Ροδοτοπίου που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας παραχώρησαν το γηπέδό τους για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, τους ανθρώπους του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς για την παραχώρηση του γηπέδου στην προετοιμασία της ομάδας μας ως και τους ανθρώπους του Α.Ο. Ζωοδόχου που σε δύσκολη συγκυρία για την ομάδα μας μας παραχώρησαν το γήπεδό τους.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Α.Ε. Καρυών και τον Αστέρα Αμφιθέας, τις ομάδες που ακολούθησαν την Α.Ε. Κληματιάς, για την άνοδό τους στην Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.
Συγχαίρουμε ακόμα την Ε.Π.Σ.ΗΠ. για τις κατά γενική ομολογία άοκνες και επιτυχημένες προσπάθειες που κάνουν τα μέλη του Δ.Σ. της και ο Πρόεδρος αυτής Κωνσταντίνος Βρακάς, για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την άψογη τέλεση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων,  στεκόμενοι πάντα αρωγοί δίπλα στα σωματεία και τις ανάγκες τους.
Κλείνοντας θέλουμε να πούμε πως σαν Δ.Σ. κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου της ομάδας μας, αυτά τα δυο χρόνια. Δεχόμενοι καλοπροαίρετα οποιαδήποτε μορφή κριτικής μας ασκήθηκε από οποιονδήποτε, μαθαίνοντας  από τα όποια τυχόν λάθη κάναμε, δυναμώνοντας πιο πολύ από τις όποιες δύσκολες καταστάσεις βρέθηκε η ομάδα, φροντίζοντας να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, τελικά είμαστε ικανοποιημένοι που φέραμε σε πέρας το έργο μας επιτυχώς. Ευελπιστούμε πως και την επόμενη χρονιά η Α.Ε. Κληματιάς, η ομάδας μας, θα σταθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία αντάξια των προσδοκιών όλων των χωριανών και των φίλων της.


                                                                                                

                                                                                                   Κληματιά 4-5-2017

                                                                                         Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου