Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Με Αντωνίου στην Β΄ ο Πήγασος!!! (Videos)




Στην ουδέτερη έδρα του Ασβεστοχωρίου ο Πήγασος σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε την Δόξα Αναργύρων για το μπαράζ των ομάδων που κατετάγησαν τέταρτες στην βαθμολογία των δυο ομίλων της Γ΄ Ερασιτεχνικής και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!




Μια νίκη που τον προβιβάζει στην Β΄ Ερασιτεχνική και ήρθε δυο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης με ένα γκολ του Νίκου Αντωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πολύ, είχαν τις ευκαιρίες τους να βάλουν πρώτοι κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και θα αγωνίζονται και του χρόνου στη Γ΄ Ερασιτεχνική. 



Η κερκίδα του γήπεδο - και όχι μόνο - είχε πολύ κόσμο που υποστήριζε μια εκ των δυο ομάδων, αλλά και πολλούς ουδέτερους φιλάθλους. Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα από τους νεαρούς φίλους του Πήγασου με καπνογόνα και συνθήματα, αλλά και οι φίλαθλοι της Δόξας Αναργύρων είχαν τις χαρακτηριστικές "κόρνες" των γηπέδων. 






Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν κακό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πήγασος μπήκε πιο επιθετικά, αλλά οι Ανάργυροι ισορρόπησαν το παιχνίδι μόλις βρήκαν τα πατήματα τους.

Στην επανάληψη, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο. Οι δυο ομάδες φύλαγαν κυρίως τα "νότα" τους και δεν έβγαιναν δυναμικά στην επίθεση.

Στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης όμως ο Πήγασος ανέβηκε, πίεσε και κατάφερε δυο λεπτά πριν τη λήξη να βάλει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στον λίγο χρόνο που έμεινε το ματς έγινε "ροντέο" και οι Ανάργυροι βγήκαν όλοι στην επίθεση για την ισοφάριση, αλλά μάταια. 








Το φιλμ του αγώνα : 


Στο 22΄ ασίστ του Χήρα στον Τσιρώνη, πλασέ του δεύτερου, μπλοκάρει ο Φασούλας



Στο 32΄ πάσα του Αντώνιου Ν. προς τον Χήρα, που δεν προλαβαίνει την έξοδο του Φασούλα.



Στο 34΄ σέντρα του Πλιάκου από δεξιά, ο Νικόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι κάνει "τσαφ" και χάνει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.



Στο 40΄ ο Ευαγγελίδης ψηλή μπαλιά προς τον Καλαμπόκη, αυτός μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει αλλά αποκρούει ο Τίκος.




Λήξη ημιχρόνου

Στο 52΄ μακρινό σουτ του Καλαμπόκη, ασταθής απόκρουση του Τίκου σε κόρνερ.



Στο 87΄ πάσα του Χήρα, σουτ του Τσιρώνη, αποκρούει ο Φασούλας.




Πρώτο ημίχρονο παράτασης

Στο 101΄ σουτ του Καλαμπόκη από πλάγια αριστερά περνάει πάνω από την εστία του Τίκου.


Δεύτερο ημίχρονο παράτασης

Στο 116΄ κόρνερ του Χήρα, τακουνάκι του Δήμου και πάνω στη γραμμή σώζει ο Νάσης.



Στο 118΄ λάθος της άμυνας των Αναργύρων, πάσα του Τσιρώνη στον Αντωνίου Ν., αυτός σουτάρει, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς της Δόξας και αφήνει άγαλμα τον Φασούλα. Τρέλα πανηγύρια εντός και εκτός γηπέδου από τον Πήγασο.



Στο 119΄ σέντρα του Καλαμπόκη από αριστερά και η μπάλα χτυπάει στην πάνω πλευρά του οριζόντιο δοκαριού.



Στο 121΄ όλη η Δόξα έχει μπει στην αντίπαλη περιοχή, ακόμα και ο γκολκίπερ Φασούλας. Φάουλ από τον Σιάννα, ο Νικοπουλος από κοντά στέλνει τη μπάλα άουτ και ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.



Έξαλλοι πανηγυρισμοί από την ομάδα του Πήγασου, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια.





ΠΗΓΑΣΟΣ : Τίκος, Μακάριος, Θεοδωρόπουλος, Τσάλλος, Τζώρτζης, Νίστας, Αντωνίου Γ. (Δήμος 46΄), Χήρας, Τσιρώνης, Αντωνίου Ν., Παπαδόπουλος (Ζώης 53΄ (Στράτης 120΄))

ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Φασούλας, Νάσης, Σόντης, Τούσης, Ρούντας, Κορδιάς, Καλλιακούδας (Χήτας 76΄), Πλιάκος (Μαστοράκης 68΄), Νικόπουλος, Ευαγγελίδης (Σιάννας 83΄), Καλαμπόκης
























ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου