Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

"Χ" στη Ζίτσα!!! - Νίκη η Πεντέλη!!!



Στο ξερό γήπεδο Ζίτσας η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και το αποτέλεσμα έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 2-2!

Το σκορ άνοιξε ο Παππάς Δ. στο 8ο λεπτό με κοντινό σουτ το δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ. Στο 22΄ ο Σιδέρης με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.

Πάλι με κεφαλιά του Σίσκα ο Αλμυρός προηγείται στο 47΄.  Τελικό 2-2 στο 56΄ με σουτ του Παπαυγέρη, σε επαναφορά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Καραγιάννη.


ΖΙΤΣΑ : Στράτος, Παππάς Β., Παπαυγέρης, Παππάς Δ., Καραμίχος, Ζήγος, Παντούλας, Τόρης, Καραμπέτσος, (Κούργιας 66΄), Ζώης, Τσιανέλης

ΑΛΜΥΡΟΣ : Καραγιάννης, Βάρφης, Πούλιος, Σίσκας, Γραφανάκης (Αλεξόπουλος 64΄), Σιδέρης, Σιαδήμας (Λέττας 46΄), Αθανασιάδης (Γκρόπασι 32΄), Γοτουχίδης (Ζάκας 89΄), Ζώτος, Μπέτσης








Στο ξερό γήπεδο Σταυρακίου η Πεντέλη υποδέχτηκε τον Δαβάκη Ασφάκας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Δεύτερη εντός έδρας νίκη για την Πεντέλη, που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Κακό παιχνίδι για τον Δαβάκη, που ίσως τον επηρέασε και το χώμα.

Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Κωστούλας με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Χονταί. Και το 2-0 έγινε στο 70΄ με κεφαλιά του Ντέτσικα από κόρνερ του Ξεργιά.


ΠΕΝΤΕΛΗ : Χίλιαρχος,Τσιάλλιος (Καπογιάννης 89΄), Πάκος (Μπούρας 7΄), Ντέτσικας, Χοντάι, Ξεργιάς, Βέλλιος, Ντάρας, Ζάνος (Κονταξής 85΄), Λαμπρίδης, Κωστούλας (Πανούσης 90΄)


ΔΑΒΑΚΗΣ : Γκούβας, Κυρτζόγλου, Μαλισσόβας, Στοίλας, Κοκκάς, Τσίλογλου, Λάκακς, Μηλιάκης (Δήμος 73΄), Λιούρης (Παπαβασίλειου 46΄), Ντάσκαρης, Μπαρούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου