Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Καθάρισε ο Οικονόμου Ι. για το Ασβεστοχώρι!!! - Μοιρασιά στη Πεδινή!!!



Στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τη Ρόνα Ανηλίου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με μόλις 3 βαθμούς διαφορά, από την κορυφή, ενώ το Ανήλιο στην προτελευταία θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 33΄ ο Οικονόμου Ι. με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μυρτολλάρι. Στο 65΄ ο ίδιος παίκτης με σουτ από κοντά έκανε το 2-0. Δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους, έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για το πρώτο γκολ ότι ήταν οφσαίντ.

Χαμένα τετ-α-τετ για τη Ρόνα στο 0-0 από τους Χήτα και Βαρσάνη. Ένα ακόμη χαμένο τετ-α-τετ στο 2ο ημίχρονο από τον Τζαρούχη.


ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Λιοκάτης, Κρομμύδας (Κολιάκης 55΄), Σιάμος, Παπακώστας (Παπαστεργίου 46΄), Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Ντάφλος Π., Οικονόμου Α. (Γεωργίου 46΄), Μυρτολλάρι (Κωσταγιάννης 68΄), Οικονόμου Ι., Μαλάμος

ΑΝΗΛΙΟ : Παίλας Θ., Γοδέβενος (Παίλας Δ. 75΄), Κωσταμένας, Τόλιας, Γουβαίλης, Χήτας Ν., Παίλας Γ., Μπίσας (Χήτας Ι. 75΄), Βαρσάνης, Τζαρούχης, Χήτας Α.








Στο γήπεδο Πεδινής η τοπική ομάδα φιλοξένησε αυτή της Πλατανιάς και το ματς έμεινε στο ισόπαλο 1-1!

Το σκορ άνοιξε με σουτ στο 22΄ο Τζιάλλας, μετ΄από κόρνερ του Παππάς. Στο 58΄ ο Λάζος Γ. σούταρε, απόκρουση του τερματοφύλακα Τσόλα και στην επαναφορά ο Βλέτσας Β. πλάσαρε για το 1-1. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για την Πεδινή από τους Νάκια, Κιτσάκη, Παγούνα και Κατσαβρία.



ΠΕΔΙΝΗ : Τσόλας, Καλές, Γκιζάς, Παππάς, Τσιτώνης (Νάσσης 65΄), Νάκιας, Κιτσάκης, Τζιάλλας, Κατσαβρίας, Σίντος, Παγούνας


ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Γιώτης, Ζιώγας, Παγώνας, Γιωτίτσας, Μάστορας, Τσάντας, Μύταρης Χ., Μύταρης Ν., Λάζος Γ. (Γούσης 90΄), Λάζος Ν. (Ντόβας 77΄), Βλέτσας Β. (Βλέτσας Σ. 65΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου