Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Έκανε το "μπαμ" ο Δαβάκης, 0-1 μέσα στη Λαψίστα!!!




Στο γήπεδο Λαψίστας η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον γειτονικό Δαβάκη Ασφάκας και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Μια ήττα που την βάζει σε περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση άνοδος, και είναι η δεύτερη σερί μετά την προηγούμενη αγωνιστική από τους Ανάργυρους, αφού είναι πλέον 4η τρεις βαθμούς πίσω από την Πρωτόπαππα και το Νεοχωρόπουλο πλησιάζει επικίνδυνα.

Στο 15΄ ο Βάκαρος έπιασε καλό σουτ, αλλά ο Στράιχερ με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη πάλα. Στο 30΄ προβολή του Ζιάκα, από φάουλ του Βάκαρου, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 40΄ο Αρβανίτης έκανε την κούρσα από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Κόκκορης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη σουτ των Γαρδίκου και Βάκαρου δεν απείλησαν. Στο 61΄οι φιλοξενούμενοι πήγαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν πλασέ του Αρβανίτη απέκρουσε με τα πόδια ο Πιρπιλίδης Φ.. Στημένες φάσεις στη συνέχεια από πλευράς Λαψίστας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


ΛΑΨΙΣΤΑ : Πιρπιλίδης Φ., Νάσιος, Πιρπιλίδης Κ. (Γαρδίκος 46΄), Καραίσκος, Αργύρης, Νάσιος, Μαμακής, Ζιάκας, Βακάρος (Μάστακας 65΄), Βλάχος (Κοτίκας 75΄), Τσαντής

ΔΑΒΑΚΗΣ : Στράιχερ, Φούκας, Μαλισσόβας, Στοίλας, Κόκκας, Μεντή (Κεφαλληνός 83΄), Ντάσκαρης, Λάκκας, Κόκκορης (Λιούρης 90΄), Τσίλογλου, Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου