Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι για την Πεδινή, στο 1-1 με το Δροσοχώρι!!!




Στο γήπεδο Πεδινής η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Παντελεήμων Δροσοχωρίου σε ένα ματς με φόντο την παραμονή, που έληξε ισόπαλο 1-1!

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάνοντας έτσι έδαφος και παραμένοντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 8΄ όταν ο Κοκκιάδης έπιασε σουτ στη κίνηση, μετά από σέντρα του Κολιού Αν., και την έστειλε στο «παραθυράκι» της εστίας του Τσόλα. Στη συνέχεια η Πεδινή πίεσε πολύ και έχασε σωρεία ευκαιριών με δυο τετ-α-τετ του Αναγνώστου, ένα του Σίντου κι ένα του Νάκια. Επίσης πριν την ανάπαυλα ο Παππάς αναλαμβάνει να εκτελέσει πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παππάς βγαίνει από δεξιά, σεντράρει, αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Σίντος από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1. Κι άλλα χαμένα τετ-α-τετ από Μουζακίτη και Σίντο για την Πεδινή, που δεν κατάφερε τελικά να βάλει το νικητήριο γκολ.


ΠΕΔΙΝΗ : Τσόλας Καραμπίνας, Καλές, Πάππας, Αγγέλης, Τσιτώνης (Κιτσάκης 80΄), Νάκιας, Τζιάλλας, Αναγνώστου, Σίντος, Μουζακίτης,

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Ντρής, Κολιός Αλ. (Κιτσάκης 76΄), Θεοχάρης, Γερουκάλης, Μελιγγιώτης Η., Κολιός Αν., Καμπάς, Γκουρμπάτσης (Μελιγγιώτης Θ. 53΄), Κοκκιάδης, Μελιγγιώτης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου