Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τέσσερις φορές «χτύπησε» ο Σταυραετός και πήρε τη νίκη!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Πύρρος Βοτονοσίου σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τον Σταυραετό Συρράκου και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 1-4!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το «διπλό» και έβαλαν από κάτω στη βαθμολογία τους αντιπάλους τους, που δείχνουν να είναι σε περίοδο κάμψης.

Το Συρράκο ξεκίνησε δυνατά και δυο σουτ του Πεζόδρομου στο 10΄και στο 12’ τα απέκρουσε ο Ποτσίκας. Στο 19΄ όμως ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ, μετά από παράλληλη μπαλιά του Κακαβίτσα  από δεξιά, δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 30΄ ο Γκόγκας Β. έκανε την κούρσα από αριστερά, έσπασε στον Κακαβίτσα, που σούταρε για το 0-2.

Στο 3΄ κλέψιμο στο κέντρο από τον Μητρογιάννη Λ., πάσα στον Πεζόδρομο, σπάσιμο στον Κακαβίτσα που πλασάρει για το 0-3. Στο 72΄ ο Δήμος έβαλε αυτογκόλ και έκανε το 0-4. Τελικό 4-1 με σουτ του Ζήση στο 88΄.


Πύρρος Βοτονοσίου: Ποτσίκας, Κοσμάς, Κατωγιάννης(67’ Ζήσης), Τσόδουλος, Παπανικολάου, Μπατσής(32’ Τσιούτσιος), Γκόγκος(62’ Δήμος), Καραδήμας(58’ Τέγος), Ευθυμιάδης, Κούκος, Ντέτσικας.

Σταυραετός Συρράκου : Γάτσιος, Γεωργίου, Μπούτικος, Γκόγκας Σ., Βαγγέλης, Γκόγκας Β.(76’ Σόφης), Κακαβίτσας(69’ Θανάσης), Μητρογιάννης Λ. Μητρογιάννης Χ.(80’ Λάζος), Ντόντης, Πεζόδρομος(73’ Τζούμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου