Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Διπλά για Βοτονόσι και Χρυσοβίτσα!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Αετός Περιστερίου φιλοξένησε τον Πύρρο Βοτονοσίου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-5!

Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Τσιούτσιος με καρφωτή κεφαλιά. Στο 32΄ σέντρα σουτ του Γκόγκου για το 2-0. Στο 40΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Ευθυμιάδη για το 3-0.

Στο 55΄ ο νεαρός Χρηστοβασίλης που έκανε ντεμπούτο στο συγκεκριμένο ματς πλάσαρε για το 0-4, μετά από ωραία πάσα του Ζήση. Τελικό 0-5 στο 72΄ με ωραίο σουτ του Ζήση.


Αετός Περιστερίου: Ιασωνίδης, Προσμίτης, Ψυχούδης, Ευρενιάδης, Παίδας, Χήρας, Ζώγος, Παππάς, Καψάλης, Τσέλος, Λαζάνης(59’ Στέφος)

Πύρρος Βοτονοσίου: Ποτσίκας, Δήμος, Κατωγιάννης, Τσόδουλος, Ντέτσικας, Τζώρτζης, Τσιούτσιος(46’ Μπατσής), Γκόγκος, Ευθυμιάδης(46’ Χρηστοβασίλης), Κούκος, Ζήσης.









Στη μακρινή Μηλιά η τοπική ομάδα φιλοξένησε τη Χρυσοβίτσα και ηττήθηκε με σκορ 0-3!

Το σκορ άνοιξε στο 25΄ ο Μπούγιας με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπισέλα. Στο 35΄ ασίστ του Μπούγια στον Μπισέλα, αυτός πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-2. Τελικό 0-3 στο 48΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπαλαντάνη.


ΜΗΛΙΑ : Παλτινιώτης Α., Μάντζιος (Πουρνάρας Γ. 46΄), Μαγειριάς, Ντούκας, Κυργοτάσης Α., Παλτινιώτης Ρ., Δάδανης Δ., Χρύσης, Δάδανης Σ., Κυργοτάσης Ι. (Πουρνάρας Ι. 46΄), Δάδανης Π.

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ : Τζίμας Κ., Σιώλος Α. (Περιστέρης Ι. 50΄), Τζαρούχης, Περιστέρης Χ., Μπαλαντάνης (Τζίμας Χ. 52΄),Μπούγιας, Σιώλος Ι., Μπισέλας (Σιούλης 46΄), Κατερίνης, Κούρτι, Μπαρούτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου