Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ανανέωση του τεχνικού επιτελείου στην Κρανούλα!!!




Η Δόξα Κρανούλας, παρά τη φυγή αρκετών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της, σε ανακοίνωση της ενημερώνει την παραμονή του Βασίλη Σιαφάκα στη θέση του προπονητή, του Γιάννη Λώλη ως γυμναστή και του Χρήστου Μάστακα ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Στην ανακοίνωση μιλάει για συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ, αλλά είναι και αιχμηρή σε κάποια σημεία.


Η ανακοίνωση :

"Σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, θα συνεχίσει η Δόξα Κρανούλας να αγωνίζεται αφού και του χρόνου θα είναι στην Γ΄ Εθνική. Η διοίκηση έχει αφήσει τον χρόνο να κυλήσει υπέρ της καθώς σύμφωνα με εκείνη γίνονται όλα την κατάλληλη στιγμή.

Έτσι λοιπόν και φτάνοντας στα μέσα του καλοκαιριού, η διοίκηση της Δόξας συμφώνησε σε εκ νέου συνεργασία με το πετυχημένο τεχνικό τιμ της προηγούμενης χρονιάς. Πρώτος από όλους ο προπονητής Βασίλης Σιαφάκας ένα παιδί από τα “σπλάχνα” της ομάδας καθώς  εκτός της πορείας που είχε με την Δόξα σαν ποδοσφαιριστής, πέτυχε και σαν προπονητής κερδίζοντας την άνοδο και το πρωτάθλημα στην Α΄ ερασιτεχνική αλλά και μια άνετη παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Μαζί με αυτόν και γυμναστής Γιάννης Λώλης, ο οποίος έχει πορεία τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν τεχνικός ενώ και ο Χρήστος Μαστακας σαν προπονητής τερματοφυλάκων ο οποίος έχει περάσει και από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Όπως διαμηνύει η διοίκηση “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, εκτός και αν δεν κάνει χατίρια” γι΄ αυτό και παραμένουν και οι τρεις στα πόστα τους και τη νέα χρονιά, άτομα τα οποία αγάπησαν και πόνεσαν την ομάδα.

Στα μεταγραφικά η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι θα είναι σωστές και μελετημένες κινήσεις αφού θα σηκώσουν το βάρος της μεγάλη φανέλας της Δόξας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου