Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αλέκος Τάτσης : "Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε"!!! (Video)




Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Θρίαμβου Σερβιανών, Αλέκος Τάτσης, με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψη της Γ΄ Εθνικής :



"Εύχομαι καλή χρονιά, σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έχουν μια πετυχημένη χρονιά με υγεία πάνω από όλα.

Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο. Με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι μεγάλο μέρος του περσινού κορμού της ομάδας παρέμεινε. Θεωρώ πως οι προσθήκες που κάναμε στην ομάδα, θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Με ενδιάφερε να πάρω νεαρά παιδιά, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και θα έχουν έτσι κίνητρο να κάνουν το κάτι παραπάνω και να είναι ανταγωνιστικοί. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα, αλλά ελπίζω μέσα από την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε να αποδώσουμε καρπούς."

 Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας :

"Το ότι ξεκινάμε μια βδομάδα νωρίτερα από άλλες ομάδες, για μένα δεν λέει κάτι. Πιο πολύ το έκανα ώστε τα νέα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με τους παλιότερους παίκτες και να εγκλιματιστούν πιο γρήγορα. Έχουμε αρκετό διάστημα τη διάθεση μας, ώστε τα παιδιά να κάνουν μια καλή προετοιμασία. Τα παιδιά πρέπει πρώτα από όλα να έχουν όρεξη και θεωρώ ότι ήρθαν παιδιά στην ομάδα που θέλουν την επιτυχία."

Για τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος :

"Είναι μεγάλη εμπειρία για όλους μας και για την ομάδα των Σερβιανών. Μη ξεχνάτε ότι είναι μια ομάδα που ανέβηκε στην Α΄ Ερασιτεχνική του 2014 και μέσα σε 4 χρόνια μπορεί να έχει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο μόνο θετικό μπορεί να είναι. Είναι μια ευκαιρία αυτή η διοργάνωση, αν όλα πάνε καλά, να κάνουμε το κάτι παραπάνω."

Για το ρόστερ :

"Στο 100% το ρόστερ δεν έχει κλείσει, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό του έχει φτάσει σε πολύ καλό και επιθυμητό επίπεδο. Θα ασχοληθούμε μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση. Μια-δυο προσθήκες θεωρώ πως πρέπει να γίνουν. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από τη διοίκηση και από τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα."

Για το τεχνικό επιτελείο :

"Όταν οι απαιτήσεις ανεβαίνουν πρέπει να έχεις δίπλα κάποιους ανθρώπους να βοηθήσουν σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια. Η Γ΄ Εθνική μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο σκαλοπάτι από το ερασιτεχνικό, αλλά έχει ομάδες που είναι έμπειρες, που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία. Εμείς σα νεοφώτιστη ομάδα θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γι’ αυτό είπα ότι θα χρειαστώ και κάποιο συνεργάτη ‘ώστε να μου λύσει και μένα τα χέρια και να δουλέψω καλύτερα. Οι προσθήκες του Γιώργου Σκαργιώτη και του Βαγγέλη Κλείτσα θα με βοηθήσουν πάρα πολύ."

Για το γηπεδικό :

"Η έδρα παίζει ρόλο σε κάθε ομάδα. Όταν παίζεις σε άλλη έδρα, είναι σαν να παίζεις κάθε ματς εκτός έδρας. Το γήπεδο εδώ δεν πληροί της προϋποθέσεις που πρέπει και θέλοντας και μη θα πάμε σε κάποιο άλλο γήπεδο. Θα το παλέψουμε κι εκεί, ώστε η ομάδα να κάνει το καλύτερο δυνατό και αφού ανέβηκε στην κατηγορία να μπορέσει να κρατηθεί. Όπως έκανε η Κρανούλα πέρυσι και μακάρι να έχουμε δυο ομάδες στη Γ΄ Εθνική και του χρόνου και τρεις από τα Γιάννενα."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου