Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Σπύρος Τασιούλας : "Στόχος να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και να είναι οικογένεια"!!! (Video)




Δηλώσεις του προπονητή των Χουλιαράδων Σπύρου Τασιούλα για την προετοιμασία της ομάδας και το φετινό πρωτάθλημα :


"Άλλη μια χρονιά με την ομάδα των Χουλιαράδων. Είναι η έβδομη χρονιά που είμαι σ’ αυτή την ομάδα. Μια χρονιά που θα έχει κι αυτή τις δυσκολίες της. Αποχώρησαν κάποια παιδιά που ήταν σημαντικά για την ομάδα, όπως ο Ανδρόνικος Τσουμάνης και ο Τάσος Ξυλογιάννης. Να τους ευχηθώ καλή πορεία στις καινούργιες ομάδες τους. Θα έρθουν κάποια παιδιά, που θα βοηθήσουν τους παλιούς και πιστεύω να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Δεν στέκομαι ποτέ στις μεταγραφές. Κοιτάω τα παιδιά που είναι πάντα στην ομάδα, αυτοί που δουλεύουμε αυτή τη βδομάδα. Είναι δύσκολη εποχή, μέσα στο καλοκαίρι να αφήνουν τις δουλειές τους και να έρχονται στην προπόνηση. Έτσι είναι ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Θα ήθελα το πρωτάθλημα να ξεκινάει λίγο αργότερα για να μπορούμε κι εμείς να κάνουμε μια καλή προετοιμασία.

Πάντα είναι στόχος το κύπελλο για τους Χουλιαράδες. Επίσης να φτιάξουμε μια ομάδα οικογένεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μέσα από δουλειά και προπονήσεις πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Είναι καλό για το πρωτάθλημα να υπάρχουν ομάδες εκτός λεκανοπεδίου Ιωαννίνων. Για εμάς βέβαια είναι κουραστικό, είναι ομάδες που είναι πολύ μακριά, χάνεις όλη τη Κυριακή. Παρόλα αυτά θα έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά του πρωτάθλημα.

Για την ποιότητα όλα εξαρτώνται από τα παιδιά. Αν θέλουν σε όλες τις ομάδες οι ποδοσφαιριστές να δουλεύουν. Ταλέντο υπάρχει, αλλά τα τελευταία χρονιά βλέπω ότι τα παιδιά δεν έχουν όρεξη να δουλέψουν. Επειδή όμως έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, αν δουλέψουν το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου