Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Αντώνης Δημητρίου : "Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε και να καταφέρουμε να κόψουμε το νήμα πρώτοι"!!! (Video)




Ο νέος τεχνικός της Αγίας Μαρίνας δήλωσε ότι η ομάδα θέλει και φέτος να πρωταγωνιστήσει και πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Στα μεταγραφικά τόνισε πως ψάχνει θέσεις σε συγκεκριμένες θέσεις και πιθανόν να ανακοινωθούν κάποιοι έμπειροι όταν έρθουν τα δελτία τους.


Οι δηλώσεις :

"Να ευχηθούμε υγεία σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού. Εμείς έχουμε έξι μέρες που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία. Τα παιδιά κάνουν την προσπάθεια τους και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η ομάδα έχει ένα καλό κορμό από την περσινή χρονιά, που τερμάτισε Τρίτη. Ψάχνουμε να βρούμε παίκτες σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις. Η διοίκηση έχει κάνει τις μεταγραφές που ζήτησα. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα έχουμε και 1-2 έμπειρους παίκτες, που θα ανακοινωθούν μόλις έρθουν τα δελτία στην ομάδα.

Η Αγία Μαρίνα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως έχει το ρόστερ και την διοίκηση να πετύχει τους στόχους της. Έχει ανέβει ήδη δυο φορές ως πρωταθλήτρια στην Α΄ Ερασιτεχνική. Στόχος θα είναι και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες.

Θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, να υπάρχει ανταγωνισμός, έτσι θα βελτιωνόμαστε κι εμείς κάθε βδομάδα. Θέλουμε σ’ αυτό το μαραθώνιο να καταφέρουμε να κόψουμε το νήμα πρώτοι."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου