Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Γιώργος Παππάς : "Τα τελευταία χρόνια είναι μονόδρομος να πρωταγωνιστούμε"!!! (Video)




Ο δεύτερος αρχηγός της Αγίας Μαρίνας, Γιώργος Παππάς, μας μίλησε για το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τους φετινούς στόχους, αλλά και την περσινή πικρία στον αγώνα μπαράζ με την Καστρίτσα!


Οι δηλώσεις :

"Έχουμε μια βδομάδα που ξεκινήσαμε με πολύ δουλειά. Το ευχάριστο είναι ότι έμεινε ο κορμός της ομάδας. Τα παιδιά που ήρθαν δείχνουν ότι έχουν όρεξη για δουλειά. Είναι νεαροί κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουν στόχους. Τα τελευταία χρόνια είναι μονόδρομος να πρωταγωνιστούμε.

Ο Αντώνης Δημητρίου είναι ένας έμπειρος προπονητής και πολύ καλό παιδί. Δείχνει ότι θέλει να έχει πειθαρχία κι αυτό βοηθάει κι εμάς για να ανταποκριθούμε σε αυτό που μας ζητάει.

Πέρυσι ήταν όντως κάτι άσχημο ψυχολογικά έτσι όπως χάθηκε η άνοδος. Το ματς όμως ήταν έτσι που όποια ομάδα έβαζε το γκολ, αυτή θα ανέβαινε. Δυνατό παιχνίδι, δίκαιο παιχνίδι. Δικαιωματικά δηλαδή ανέβηκε η Καστρίτσα.

Πιστεύω θα είναι δυνατό το πρωτάθλημα φέτος, γιατί και η Κρύα είναι αδιαμφισβήτητα μια ομάδα που έχει εμπειρία. Το ίδιο ισχύει και για το Ροδοτόπι. Θα είναι δυνατό πρωτάθλημα κι αυτό είναι ευχάριστο."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου