Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της Ενώσεως για το ποδοσφαιρικό έτος 2018-19!!!




Αναρτήθηκε στο site της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της Ενώσεως για το ποδοσφαιρικό έτος 2018-19!

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων για όλες τις κατηγορίες A΄και Β΄ Ερασιτεχνικής, θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 08/08/2018. Για τη Γ΄ Ερασιτεχνική η προθεσμια είναι έως της 20/08/2018. Ενώ το ξεκίνημα θα γίνει για την Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνική στις 08-09/09/2018 και γι τη Γ΄ στις 22-23/09/2018.

Έχει ανακοινωθεί ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε κατηγορία, εκτός τις Γ΄ που θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση. Στην Β΄ Ερασιτεχνική, επειδή βάση γεωγραφικών κριτηρίων ο Α΄ Όμιλος έχει υπεράριθμες ομάδες, πιθανότατα το Κάστρο και η Κόντσικα θα μεταπηδήσουν στον Β΄ Όμιλο.

Όσον αφορά τα όρια ηλικίας ισχύει ότι και πέρυσι, για όλες τις κατηγορίες. Στο θέμα των γηπέδων οι ομάδες της Α΄ και Β΄ ερασιτεχνικής υποχρεούνται να παίζουν σε χόρτο ή πλαστικό χλοοτάπητα. Για τη Γ΄ Ερασιτεχνική είναι η τελευταία χρονιά που θα επιτραπούν ξερά γήπεδα.

Όσον αφορά τους αγώνες play out και play off σε Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνική αλλάζουν κάποια δεδομένα, αφού φέτος αν η διαφορά του 11ου με τον 12ο στην Α΄ Ερασιτεχνική και του 2ου με τον 3ο στην Β΄ Ερασιτεχνική είναι ίση η μεγαλύτερη των 7 βαθμών, τότε ο 12ος υποβιβάζεται χωρίς να γίνουν αγώνες μπαράζ, ενώ και ο 2ος από τον κάθε όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής προβιβάζεται χωρίς αγώνες κατάταξης.

Αυστηροί οι κανονισμοί και φέτος για την υποχρεωτική παρουσία γιατρού στα γήπεδα. Επίσης στις κατηγορίες Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής τα σωματεία υποχρεούνται να προσλαμβάνουν Προπονητή κάτοχο Ταυτότητας Προπονητή ΕΠΟ τριετούς διάρκειας τουλάχιστον και σε ισχύ.



Παρακάτω μερικά από τα βασικά μέρη της προκήρυξης : 




ΑΡΘΡΟΝ 4ον.    
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ.
  Τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στους αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών, υποχρεούνται να στείλουν ή προσκομίσουν στην Ένωσή μας τη σχετική δήλωση συμμετοχής, ως το συνημμένο υπόδειγμα μέχρι 06/08/2018 για την Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορία. 
  Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, όλα τα Σωματεία που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να προσκομίσουν, στην Ένωση, και έγγραφο γνωστοποίησης της σύνθεσης του Δ.Σ. καθώς και Υπεύθυνη Δήλωση του νομίμου εκπροσώπου τους, θεωρημένη από Κ.Ε.Π. (Αρθρο 2, παρ. 3α εδ.ιγ Καταστατικού Ε.Π.Ο.) όπως το συνημμένο, στην προκήρυξη αυτή, υπόδειγμα, διαφορετικά δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ η δήλωση συμμετοχής.   Η δήλωση συμμετοχής έχει την προϋπόθεση, της, χωρίς επιφυλάξεις, αποδοχής εξολοκλήρου της  παρούσης προκηρύξεως.
  Στην ίδια δήλωση πρέπει να γνωστοποιούνται τα χρώματα των στολών, των ποδοσφαιριστών των ομάδων, σύμφωνα με το Άρθρο 14 του Κ.Α.Π., με την υποχρέωση οι ομάδες να κατέρχονται στους αγώνες με τα χρώματα της στολής που θα δηλώσουν καθώς και e-mail  επικοινωνίας του Σωματείου ή του Νομίμου Εκπροσώπου του.
Η δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ: 1) Αν υπάρχουν εκκρεμείς χρηματικές οφειλές στην Ένωση και 2) Αν δεν υπάρχει παραχωρητήριο γηπέδου.
  Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται, με ποινή απαραδέκτου, με παράβολο ΕΞΗΝΤΑ ( 60 ) ΕΥΡΩ για την Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΑ ( 45 ) ΕΥΡΩ για την Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία και ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ( 35 ) ΕΥΡΩ για την Γ΄ Ερασιτεχνική κατηγορία. Το παράβολο κατατίθεται ή στέλνεται ΜΟΝΟ σε μετρητά.

ΑΡΘΡΟΝ 5ον.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
  Οι ημέρες ενάρξεως των αγώνων του πρωταθλήματος της προκηρύξεως αυτής καθορίζονται ως εξής:
α) Για την Α΄ κατηγορία την  8-9/09/2018.
β) Για την Β’ κατηγορία την  8-9/09/2018 και
γ) Για την Γ΄ κατηγορία την 22-23/09/2018.

ΑΡΘΡΟΝ 3ον.
  Τα γήπεδα των αγώνων θα ορίζονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ενώσεώς μας, κατά τον καταρτισμό του προγράμματος των αγώνων, σύμφωνα με τις κατωτέρω προϋποθέσεις.
α)  Δεδομένου ότι, οι αγώνες του πρωταθλήματος της παρούσης είναι διπλοί, ο ένας αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο του ενός και ο δεύτερος στο γήπεδο του άλλου, προκειμένου για γηπεδούχα Σωματεία, με την επιφύλαξη του Άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα.
β) Τα σωματεία της Α΄ ΚΑΙ της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε γήπεδα με χόρτο ή πλαστικό.
γ) Τα σωματεία της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε γήπεδα με χόρτο ή πλαστικό, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
δ) Οι αγώνες θα διεξάγονται, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, σε γήπεδα που πληρούν όλους τους όρους και προϋποθέσεις τελέσεως αυτών και έχουν σχετική άδεια λειτουργίας.
     Σε περίπτωση, δε, που κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, διαπιστωθεί από τα αρμόδια όργανα, έλλειψη όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας και ασφαλούς διεξαγωγής αγώνων σε κάποιο γήπεδο, τότε η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα αλλάζει την έδρα του Σωματείου που έχει δηλώσει αυτό, με άλλο γήπεδο, μέχρι αποκαταστάσεως κάθε ελλείψεως.
    Ομοίως, και σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών στα γήπεδα ορεινών περιοχών μπορεί μετά τη σύμφωνη γνώμη των διαγωνιζομένων Σωματείων και απόφαση της διοργανώτριας να γίνει αλλαγή έδρας του πρώτου αγώνα ( αγώνας Α΄ γύρου ) των ομάδων που θα έχουν έδρα τα γήπεδα αυτά ή σε άλλο γήπεδο.
    Αν σε κάποιο γήπεδο δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή προγραμματισμένου αγώνα, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από δυσμενείς καιρικές συνθήκες ( χιόνια, πάγος, λόγω ανωτέρας βίας κ.λ.π. ) τότε ο αγώνας θα διεξάγεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ χωρίς καμία ειδοποίηση την  μεθεπόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ στο ίδιο γήπεδο. 
    Αν και στην ημερομηνία αυτή το γήπεδο αυτό συνεχίζει να είναι ακατάλληλο, τότε ο αγώνας θα ορίζεται και θα διεξάγεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ίδιο ΤΕΤΑΡΤΗ, σε γήπεδο που θα ορίζει η Ένωση, ύστερα από σχετική προφορική συνεννόηση με το γηπεδούχο Σωματείο και το φιλοξενούμενο. Άλλη αναβολή δεν θα γίνεται, για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
   Η αλλαγή αυτή του γηπέδου ή η αναβολή του αγώνα, θα μπορεί να γίνεται το αργότερο 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

ΑΡΘΡΟΝ 18ον.
ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
1.            Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία
 Για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 τα Σωματεία είναι ΔΕΚΑ ΕΞΙ (16) σε έναν όμιλο.
Από την Α΄ Κατηγορία υποβιβάζονται ΤΕΣΣΕΡΑ (4) Σωματεία. Θα υποβιβαστούν απευθείας τα τρία τελευταία σωματεία και θα γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 11η-12η και 13η θέση, με βαθμούς 2-1-0 αντίστοιχα, σε γήπεδα που θα ορίσει η 'Ενωση, για να υποβιβαστεί και το τέταρτο σωματείο.
Στους αγώνες κατάταξης ενδέχεται να υποβιβαστεί και πέμπτο σωματείο ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων της Ένωσής μας που θα συμμετέχουν στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
      2.  Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία
  Για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 τα Σωματεία είναι ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ (32) σε δύο ομίλους από ΔΕΚΑ ΕΞΙ (16) ο κάθε όμιλος. Από τα 32 Σωματεία θα προβιβαστούν στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία ΤΕΣΣΕΡΑ (4) Σωματεία. Προβιβάζεται η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Επίσης στην Α’ κατηγορία θα προβιβαστεί από κάθε όμιλο ξεχωριστά, ο πρώτος σε βαθμούς, μετά από μονούς αγώνες κατάταξης (πλέι–οφ) στους οποίους θα λάβουν μέρος, ο δεύτερος, τρίτος, τέταρτος της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του κάθε ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα που θα ορίσει η Ε.Π.Σ.
Στους αγώνες αυτούς η δεύτερη ομάδα ξεκινάει με 2(ΔΥΟ) βαθμούς ,η τρίτη με 1(ΕΝΑΝ) και η τέταρτη με 0(ΜΗΔΕΝ) βαθμούς. Και στους αγώνες κατάταξης η βαθμολογία θα γίνει σύμφωνα με το Άρθρο 20 του Κ.Α.Π.
Η διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για πιθανή άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική μεταξύ των ομάδων που θα τερματίσουν δεύτερες στα πλέι-οφ, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων της Ένωσής μας που θα συμμετέχουν στη Γ' Εθνική.
  Στη Γ' Ερασιτεχνική θα υποβιβαστούν 6(ΕΞΙ) ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ήτοι οι 3(ΤΡΕΙΣ) τελευταίοι από κάθε όμιλο.

     3.  Γ΄ Ερασιτεχνική κατηγορία
  Για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 οι όμιλοι της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα καθοριστούν με νεότερη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης ανάλογα με τον αριθμό των Σωματείων που θα δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία αυτή.
Για την  αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ανέλθουν στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία συνολικά 6(ΕΞΙ) σωματεία. Η διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για πιθανή άνοδο στην Β' Ερασιτεχνική, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων της Ένωσής μας που θα συμμετέχουν στη Γ' Εθνική.

   4. Στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΔΕΝ θα γίνουν αγώνες κατάταξης (πλέι-άουτ) εφόσον η διαφορά στη γενική βαθμολογία του 11ου από το 12ο είναι ίση ή μεγαλύτερη από ΕΠΤΑ (7) βαθμούς. Τότε υποβιβάζονται αυτομάτως τα τέσσερα τελευταία σωματεία, καθώς και όσα άλλα σωματεία χρειαστεί, ο αριθμός των οποίων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων της Ένωσής μας που θα συμμετέχουν στη Γ' Εθνική.
        Στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΔΕΝ θα γίνουν αγώνες κατάταξης (πλέι-οφ) εφόσον η διαφορά στη γενική βαθμολογία του 2ου από τον 3ο είναι ίση ή μεγαλύτερη από ΕΠΤΑ (7) βαθμούς. Τότε στην Α΄ Ερασιτεχνική ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.
     5.Γενικά
  Ομάδα η οποία δεν κατέρχεται να αγωνιστεί σε ΤΡΕΙΣ (3) συνολικά αγώνες πρωταθλήματος της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, θεωρείται ότι απεχώρησε με τη θέλησή της, δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα αυτό, υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και καταλαμβάνει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. ( Άρθρο 36 του Κ.Α.Π. ).
  Οι ομάδες της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας έχουν τις επιπτώσεις που προβλέπει το ( Άρθρο 33 του Κ.Α.Π. ).
  Για δήλωση συμμετοχής ομάδας σε αγώνες πρωταθλήματος εφαρμογή έχουν οι διατάξεις του Άρθρου 17 του Κ.Α.Π.

ΑΡΘΡΟΝ 22ον.      
ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
   Η παρουσία ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλους τους αγώνες.  Ο γιατρός έχει την υποχρέωση να αποδείξει την ιδιότητά του με οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ιατρικού συλλόγου ή σφραγίδα) και θα υπογράφει στην πρώτη σελίδα του Φ.Α.
       Ο διαιτητής δεν ξεκινά τον αγώνα αν δεν υπάρχει γιατρός.
     Σε περίπτωση μη προσέλευσης του γιατρού μέχρι και 10 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο αγώνας κατακυρώνεται στο φιλοξενούμενο σωματείο, εκτός αν συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας για τη μη παρουσία γιατρού, οπότε και για την τύχη του αγώνα θα επιλαμβάνεται η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΗΠ.

Β) ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
  Ύστερα από την 17/7/2018 σχετική απόφαση της Ε.Ε. της Ένωσής μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 ισχύουν οι παρακάτω περιορισμοί ηλικίας ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσής μας:
1)   Συμμετοχή ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών.
   Στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, στην αρχική ενδεκάδα θα συμμετάσχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, οι οποίοι θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
   Στην Β΄ κατηγορία, στην αρχική ενδεκάδα θα συμμετάσχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, οι οποίοι θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
  Σε περίπτωση αντικατάστασης (αλλαγής) αυτών, για οποιαδήποτε αιτία (τραυματισμός κ.λ.π.) ο αντικαταστάτης   θα   πρέπει   να   είναι   και   αυτός   κάτω   των  20  ετών  και  σε  περίπτωση  που  στους αναπληρωματικούς δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής κάτω των 20 ετών  τότε η ομάδα θα συνεχίσει τον αγώνα με τον ανάλογο μειωμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Σε περίπτωση κόκκινης κάρτας ποδοσφαιριστή κάτω των 20, η ομάδα θα αγωνίζεται με έναν ποδοσφαιριστή κάτω των 20.
          Τυχόν χρησιμοποίηση, που αντίκειται στους παραπάνω περιορισμούς και μετά από υποβολή ένστασης αντιπάλου Σωματείου, ή κάθε τρίτου που έχει έννομο συμφέρον, η υπαίτια ομάδα θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπονται από το Άρθρο 23 παραγρ. 11 του Κ.Α.Π.
 3) Στην Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ δεν υπάρχει περιορισμός ποδοσφαιριστών στις ηλικίες κάτω των 20 ετών.
 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
1.              Ο Διαιτητής του αγώνα δεν έχει καμία υποχρέωση ελέγχου των Δελτίων, ως προς την ηλικία των ποδοσφαιριστών.
2.              Ομάδα που δεν έχει στη διάθεσή της ΕΝΑΝ (1) ή ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, θα αρχίζει και θα τελειώνει τον αγώνα με ΔΕΚΑ (10) ή ΕΝΝΕΑ (9) ποδοσφαιριστές, εκτός και αν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσέλθει κάποιος ο οποίος και θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε
        αυτόν, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει δηλωθεί στο Φ.Α. είτε στην αρχική ενδεκάδα, οπότε δεν θεωρείται
        αλλαγή, είτε σαν αναπληρωματικός, οπότε θα θεωρείται σαν αλλαγή.
3.              Χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή θεωρείται η συμμετοχή του στον αγώνα έστω και για ΕΝΑ (1) λεπτό, δηλαδή, κάθε αλλαγή βασικού ποδοσφαιριστή με αναπληρωματικό, υπολογίζεται ξεχωριστή συμμετοχή για τον καθένα.

4.              Για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, στον προαναφερόμενο περιορισμό της ηλικίας, οι κάτω των 20 ετών θεωρούνται όσοι γεννήθηκαν από 01/01/1998.

ΑΡΘΡΟ 34ο):
Οι  ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  μπορούν  να  εγγράφονται – μετεγγράφονται  μόνο  σε
                            ΤΡΙΑ (3) το  ανώτατο  ερασιτεχνικά  Σωματεία  κατά την  διάρκεια  της  περιόδου  από
                            την    Ιουλίου  έως  την  30η  ΙΟΥΝΙΟΥ  του  επόμενου  έτους.  Κατά  την  διάρκεια  αυτής
                            της  περιόδου  ο  ποδοσφαιριστής  δύναται  να  αγωνιστεί  σε  επίσημους  αγώνες  ΜΟΝΟ
                                ΓΙΑ  ΔΥΟ (2)  ΣΩΜΑΤΕΙΑ (ανεξαρτήτως της Ομοσπονδίας στην οποία ανήκουν).                                                Απαγορεύεται η συμμετοχή του σε αγώνες του τρίτου σωματείου.  Παράβαση                                                της  διάταξης  αυτής  συνιστά  αντικανονική συμμετοχή  του  ποδοσφαιριστή.

ΑΡΘΡΟ 35ο):  
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  2018-19.
                             α)  Τα Σωματεία υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητές κατόχους
                                    διπλώματος ανάλογου των αναφερόμενων στο άρθρο 5 παρ.1 του Κανονισμού
                                    Προπονητών Ποδοσφαίρου.
                            β)  Τα ερασιτεχνικά Σωματεία Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας υποχρεούνται να                                      προσλαμβάνουν Προπονητή κάτοχο Ταυτότητας Προπονητή ΕΠΟ τριετούς διάρκειας                      τουλάχιστον και σε ισχύ.
γ) Το Δελτίο Πιστοποίησης αποτελεί ειδική ταυτότητα για κάθε προπονητή κάτοχο Ταυτότητας Προπονητή ΕΠΟ τριετούς διάρκειας - ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία απασχολείται - αναγκαία για την άσκηση των καθηκόντων του. Η Ε.Π.Σ.ΗΠ. εκδίδει κάθε νέα αγωνιστική περίοδο τα δελτία πιστοποίησης εισόδου των προπονητών και βοηθών προπονητών στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική  περιοχή).  Το δελτίο πιστοποίησης εισόδου είναι ονομαστικό, σε περίπτωση δε αντικατάστασης του προπονητή, θα πρέπει να εκδοθεί         νέο στον αντικαταστάτη του,  με υποβολή  νέων δικαιολογητικών από το σωματείο.
                           ε)   Προπονητής και ο τυχόν βοηθός προπονητή οι οποίοι δεν κατέχουν το Δελτίο
                                   Πιστοποίησης απαγορεύεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο (Τεχνική Περιοχή),
                                   να παραμείνουν και να δίδουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Ο σχετικός έλεγχος
                                   διενεργείται από τους διαιτητές του αγώνα σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών
                                   Πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου