Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Πρώτη φιλική ήττα του Π.Α.Σ. στο Π.Ε.Α.Κ.Ι., παρουσία πολλών φιλάθλων!!!




Ήττα στο σημερινό φιλικό για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Π.Ε.Α.Κ.Ι., και το σκορ το 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο 1ο ημίχρονο και απείλησαν ουσιαστικά στο 10΄ με σουτ του Μπαρμπόσα, που πήγε στο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη, ενώ στην επαναφορά ο Ντίαζ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Π.Α.Σ. προσπάθησε να απειλήσει σε μια φάση με τον Κόντε, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Στο 35΄ ο Μπαρμπόσα έκανε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά, απέφυγε τον Μιχαήλ, πάσαρε στον Ντίαζ, που με πλασέ έκανε το 0-1.

Γενικά πιο καλός ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά τρεξίματα, ενώ εκμεταλλεύονταν κάποια αβίαστα λάθη της άμυνας τους Π.Α.Σ..

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δυο ομάδες. Ο Π.Α.Σ. ανέβασε στροφές και απείλησε αρκετές φορές, κυρίως με τον Κριζμάν, που έδειξε σε πολύ κατάσταση. Δύσκολα μπορούσαν να τον σταματήσουν οι αντίπαλοι.

Ευκαιρίες έχασαν και οι Νικολιάς και Πήλιος, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, όπως και ο Βιδάλ (από το πρώτο ημίχρονο) και ο Παπαδόπουλος. Το γκολ όμως δεν ήρθε για τον Π.Α.Σ., παρά την πίεση στο δεύτερο 45λεπτο, όποτε το ματς έληξε με το 0-1 υπέρ του Παναιτωλικού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις κερκίδες του Π.Ε.Α.Κ.Ι. βρέθηκαν γύρω στους 2.000 θεατές, κάτι που δείχνει πως ο κόσμος αγκαλιάζει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας και είναι σημάδι ότι μπορεί να επανέλθει και στο γήπεδο στα επίσημα ματς.



ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Λίλα, Κούζικ, Ξύδας, Γιάκος και Κόντε.

Αλλαγές οι: Περιστερίδης, Γώγος, Λουκίνας, Κριζμάν, Σιόντης, Σκόνδρας, Νικολιάς, Παπαδόπουλος, Πήλιος και Παπαϊωάννου.


Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μιχάι, Άργκους Σοάρες, Ρότσα, Μαρινάκης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Ντίαζ, Μπαρμπόσα, Μάνα, Μοράρ.

Αλλαγές οι: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Λιάβας, Βακράκος, Τσιγγαράς, Νταλακούρας, Βασιλούδης, Μπελεβώνης, Μαλής, Κόκκορης, Γιαννιώτης, Αγροδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου