Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Τεχνικό επιτελείο και μεταγραφές ανακοινώνει η Α.Ε. Γιάννενα!!!




Η Α.Ε. Γιάννενα με ανακοίνωση της ενημερώνει για το τεχνικό επιτελείο που θα έχει η ομάδα, τις πρώτες μεταγραφές, ενώ τονίζει πως θα υπάρχουν κι άλλες πιο δυνατές στη συνέχεια!


Η ανακοίνωση :


"Η ομάδα όπως έχει υποσχεθεί πρώτα στον ίδιο της τον εαυτό και μετά στους ανθρώπους που την απαρτίζουν βαδίζει με αργά, σταθερά και προσεκτικά βήματα στον δρόμο προς την κορυφή. Η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή Ιωάννη Φράγκο ανακοινώνει και επίσημα τον Enxhin Αlijaj στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδος (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα και μέχρι στιγμής έχει συμβάλει τα μέγιστα στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδος), επίσης θα είναι και άμεσος συνεργάτης του προπονητή, τον Άκη Χαλιάσσο στην θέση του φροντιστή της ομάδος που κάνει το καλύτερο δυνατό για τους ποδοσφαιριστές της και βρίσκεται στην αναζήτηση γυμναστή και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση επ αυτού. Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του δυνατού και αξιόπιστου Αλέξανδρου Μουλιώτη από την Κόντσικα, τους αδελφούς Κάρολο και Φίλιππα Πιρπιλίδη από την Λαψίστα (άνοδος), του Γιώργου Θεμελή από την Πλατανιά, την επιστροφή του Άκη Κωστή, και τα νέα δελτία των επίσης δοκιμασμένων το καλοκαίρι, Στέφανου Δήμου,Tilli Rizallari και Lorenc Ruko.

Υ.Γ: Μην βιάζεστε κάποιοι, η ομάδα θα ανακοινώσει της επόμενες ημέρες τις δυνατές τις μεταγραφές (μιλάμε πάντα με τα δελτία στα χέρια)!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου