Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Γιώργος Κουτσολάμπρος : "Φέτος ο στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι – Άλλη δυναμική στη φυσική έδρα"!!! (Video)





Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδας του Ελληνικού Γιώργος Κουτσολάμπρος, όσον αφορά την προετοιμασία, τους στόχους της ομάδας, αλλά και την προσμονή όλων να επιστρέψει η Αναγέννηση στη φυσική της έδρα!


Οι δηλώσεις : 


"Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων. Υγεία να έχουμε γιατί πέρυσι είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μπεσόπουλου. Του ευχόμαστε περαστικά.

Εμείς ξεκινήσαμε τη Δευτέρα 30/07. Κάναμε κάποιες προσθήκες, όχι πολλές. Σε συγκεκριμένη θέση που χρειαζόμασταν ενίσχυση. Μέσα από τη δουλεία να χτίσουμε κάτι σταθερό και καλό.

Φέτος ο στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε όσο γίνεται ανταγωνιστικοί και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, γιατί βλέπετε όλες οι ομάδες σιγά-σιγά ενισχύονται περισσότερο.

Σίγουρα ο καημός της ομάδας είναι να γυρίσει στη φυσική της έδρα. Εγώ έχω παίξει σαν αντίπαλος και ξέρω πως είναι η έδρα του Ελληνικού. Πιστεύω θα μας δώσει άλλη ώθηση και μια άλλη δύναμη και ψυχολογικά. Έδρα και για φέτος το γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ.. Πιστεύω μέχρι Νοέμβριο – Δεκέμβριο να είμαστε στο γήπεδο μας."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου