Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Σκοράρει κατά ριπάς η Κοσμηρά, 0-4 την Αετορράχη!!!




Στις εγκαταστάσεις του Epirus Sport ο Αετός Αετορράχης φιλοξένησε την ομάδα της Κοσμηράς και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-4!

Οι «οράνιε» μετά το «διπλό» στους Καππαδόκες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το δεύτερο ματς στην επάνοδο τους στη Β΄ Ερασιτεχνική. Η Κοσμηρά έδειξε, πως μετά την φοβερή ανατροπή επί του Χαροκοπίου στην έδρα της, είναι ικανή για όλα. Με τριπλέτα “φωτιά” στην επίθεση, Ζάραγκα – Βογιατζή – Νιτσιάκο, μπορεί να σκοράρει εύκολα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, πέρα από το γκολ που πέτυχε η Κοσμηρά κι ένα δοκάρι. Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι να ισοφαρίσουν και είχαν καλές ευκαιρίες. Όμως με τη συμπλήρωση των 70΄ ο τερματοφύλακας Κρανάς κάνει μια άστοχη έξοδο και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν για δεύτερη φορά. Ακολούθησαν φάσεις εκατέρωθεν με τον Αετό να πιέζει για κάποιο τέρμα και στην αντεπίθεση να δέχεται άλλα δυο, για το τελικό 0-4.

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κοσμηράς εύχονται καλή θητεία στον Στέφανου Σούλτη και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στον Δημήτρη Μαζιανίτη.



Οι καλύτερες φάσεις :

Στο 10΄ ωραία κάθετη πάσα του Βογιατζή στον Ζάραγκα κι αυτό με πλασέ κάνει το 0-1.

Στο 38΄ ο Γκόγκας μπαίνει από αριστερά και σουτάρει, αποκρούει ο Κρανάς και στη συνέχεια ο  Μαζιανίτης σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι από πολύ κοντά.

Ημίχρονο

Στο 47΄ ο Γκόγκας σεντράρει από δεξιά, προβολή του Ζάραγκα μέσα από τη μικρή περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 55΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσόκα Κ., λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 58΄ καλό σουτ του Σκλιβανίτη, πέφτει και διώχνει στη γωνία ο Μπούγιας.

Στο 70΄ κακή έξοδος με τα πόδια του Κρανά εκτός περιοχής, κλέβει τη μπάλα ο Νιτσιάκος και σε κενή εστία γράφει το 0-2.

Στο 75΄ ο Σκλιβανιτης σε φάση τετ-α-τετ με τον Μπούγια, νικητής ο δέυτερος. Φωνάζουν για πέναλτι από την Αετορράχη, αδικώς γιατί πρώτα βρίσκει μπάλα ο γκολκίπερ των «πράσινων».

Στο 76΄ δυνατό σουτ του Νιτσιάκου, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κρανάς.

Το 81΄ ατομική ενέργεια του Νάκια από δεξιά, σουτάρει και αποκρούει ο Κρανάς, στην επαναφορά ο Νιτσιάκος σε κενή εστία κάνει το 0-3.

Στο 83΄ ο Νούσης σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Κρανά για το 0-4.

Στο 85΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πατσιούρα, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 88΄ο ίδιος πρωταγωνίστης, πάλι με φάουλ, στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Μπούγια.



ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Λαγός, Καλέσιος, Πάνου, Πιπεριάς (Μαυροπάνος 77΄), Παπανικολάου, Μήτσης, Ζώτος (Πατσιούρας 68΄), Σκλιβανίτης, Τσιόκας, Καλογιάννης

ΚΟΣΜΗΡΑ : Μπούγιας, Μαζιανίτης, Σούλτης, Ζήσης, Βραζιτούλης, Τζούμας, Γκόγκας (Κλιτσινάρης 71΄), Νάκιας, Βογιατζής (Νούσης 65΄), Νιτσιάκος (Λέτσιος 80΄), Ζάραγκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου