Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Τρίτη και «φαρμακερή» για τον Π.Α.Σ. στην πρωτεύουσα!!!




Πρώτη νίκη για τον Π.Α.Σ., ευτυχώς γιατί θα έμπαινε σε μεγάλες περιπέτειες αν δεν έρχονταν, μέσα στην πρωτεύουσα με σκορ 1-2 επί του Απόλλων Σμύρνης!

Εξιλέωση και για τις δυο περσινές ήττες από τον συγκεκριμένο αντίπαλο, εντός και εκτός έδρας. Η νίκη είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού ο αντίπαλος παραμένει καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις με μηδέν βαθμούς.

Καλύτερη εικόνα έδειξε ο «Άγιαξ», ειδικά επιθετικά, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ματς και έτσι κατάφερε και πήρε τη νίκη. Στην άμυνα όμως και πάλι ο αντίπαλος κατάφερε και έβγαλε εύκολα φάσεις, άσχετο αν δεν τις αξιοποίησε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο «φουριόζοι» χάνοντας ευκαιρίες στα πρώτα λεπτό, αλλά ο Π.Α.Σ. απάντησε πρώτα με μια προειδοποιητική βολή του Λέο, αλλά εν συνεχεία βρήκε στόχο για το 0-1, λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στην αρχή της επανάληψης ο Απόλλων μπήκε όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ορεξάτος και έγινε απειλητικός. Σε μια κόντρα επίθεση, όμως, ο Π.Α.Σ. πέτυχε το 0-2 και “όλα τα λεφτά” είναι η πάσα του Λέο στον Νικολιά. Ο Μυστακίδης θα μπορούσε να τελειώσει το ματς λίγο μετά, αλλά δεν το έκανε. Παραλίγο αυτό να αποβεί μοιραίο, αφού στο 79΄ο Ελ Χέλβε μείωσε σε 1- και στο 84΄ ο Π.Α.Σ. έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Κάστρο με δεύτερη κίτρινη.

Ευτυχώς δε στοίχησε στους Ηπειρώτες και γύρισαν με το πρώτο τρίποντο στη βάση τους, να προετοιμαστούν με καλή ψυχολογία για το πρώτο εντός έδρας ματς, με δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου