Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Μοιρασιά στην Κόνιτσα, Πίνδος - Χουλιαράδες : 1-1!!!




Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η τοπική Πίνδος έπαιξε το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς και αναδείχθηκε ισόπαλη με τους Χουλιαράδες, με σκορ 1-1!

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τους ακρίτες μετά το 2- της περασμένης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Καστρίτσας. Οι Χουλιαράδες δεν κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες, μετά την επιτυχία της Τετάρτης, επί της Ανατολής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 1ο ημίχρονο, όταν ο Κακαράντζας σέντραρε, οι αμυντικοί της Πίνδου μπερδεύτηκαν και ο Κρανάς Θ. με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 49΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Γούλα από αριστερά, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 50΄ δοκάρι για την Πίνδο από κεφαλιά του Πούλιου. Στο 52΄ σουτ του Γρίβα πέρασε λίγο άουτ. Στο 57΄ χέρι του Τσουμάνη εντός περιοχής και πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Κίτσος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Στο 76΄ και στο 77΄ευκαιρίες για την Κόνιτσα με Κίτσο και Χαλούλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο τέλος του ματς ο Κακαράντζας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χατζηρούμπη, αλλά ο τερματοφύλακας της Κόνιτσας διώχνει σε κόρνερ.


Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Ράγγας (65΄ Σακκάς), Ρούστα, Σπανός Χ.,  Γαλανός (71΄ Τσαλιαμάνης), Σπανός Δ.,  Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος (90΄ Βλάχος Χ.), Δημόπουλος, Κίτσος Φ.

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Τσουμάνης, Κρανάς (63΄ Γεωργούλης), Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Γεράσης, Λάμπρου (75΄ Μαλάμος), Γρίβας (78΄ Πρέμμος), Γούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου