Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτη νίκη στην Α΄ για το Μέτσοβο, 2-1 τη Ζωοδόχο!!!




Στο γήπεδο Μετσόβου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη Ζωοδόχο, σε ένα ντέρμπι νεοφώτιστων στην Α΄ Ερασιτεχνική και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι «μπλε» πέτυχαν τη πρώτη τους νίκη στην Α΄ Ερασιτεχνική και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ζευγαρώσουν τις νίκες, μετά την επιτυχία επί του Αετού Νήσου.

Στο πρώτο κιόλας λεπτό, ωραία συνεργασία Κυπριανού με Κολιό, ο δεύτερος σεντράρει και ο Ντόντης σκοράρει για το 0-1. Στη συνέχεια φάουλ του Παλαιοπάνου, άστοχη έξοδος του Καρατζένη, κεφαλιά του Τσουλιάη Ι. για το 1-1. Στη συνέχεια ένα σουτ του Τσουλιάη Θ. εκτός περιοχής, η μπάλα κάπου κοντράρει και καταλήγει στο δίχτυα για το 2-1.

Στην επανάληψη δεν είχαμε γκολ, αλλά μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Παλαιοπάνο να σημαδεύει το δοκάρι και ευκαιρίες με Τσουλιάη Θ., Σταχούλη και Τσιόστα Κ.. Η Ζωοδόχος είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Παπαγεωργίου από πολύ κοντά να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Όπως και στο φινάλε του ματς, ο Τσολάκος σε φάση τετ-α-τετ στέλνει τη μπάλα άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου