Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Πολύ καλό στην «τέχνη» της αντεπίθεσης το Ελληνικό, 0-1 το Κάστρο!!! (Video)




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας το Κάστρο φιλοξένησε την Αναγέννηση Ελληνικού για τη 2η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν και ρεφάρισαν την ήττα από τους Ραφταναίους την περασμένη αγωνιστική. Το Κάστρο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα.

Το Ελληνικό έπαιξε πολύ καλά την τεχνική της αντεπίθεσης και δημιούργησε φάσεις λόγω της ταχύτητας των επιθετικών του και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στην άμυνα από την ομάδα του Κάστρου. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και πίεζαν αρκετά, αλλά δεν κατάφερναν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στην επανάληψη, λόγω της πίεσης που ασκούσαν ψηλά για να ισοφαρίσουν,  δέχτηκαν πολλές επιθέσεις στην κόντρα κι αν οι επιθετικοί του Ελληνικού ήταν πιο εύστοχοι θα είχαν δεχτεί κι άλλο τέρμα.



Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 12΄ αντεπίθεση για το Ελληνικό, ο Τσιάβος πασάρει αριστερά στον Μποζέλλα, αυτός διεισδύει στην περιοχή και από πλάγια σουτάρει, αποκρούει ο Σκανδάλης Β., αλλά στην επαναφορά ο Στεργίου σε κενή εστία κάνει το 0-1.

Στο 14΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, τετ-α-τετ ο Κουτσογιάννης με τον Σκανδάλη Β., σουτάρει πάνω από την εστία.

Στο 36΄ σέντρα του Μπαρμπαλιά από αριστερά, κεφαλιά του Δρόσου Β. μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 43΄ ωραία ασίστ του Γκατζιάνη στον Κουτσογιάννη, αυτός σε τετ-α-τετ με τον Σκανδάλη Β., νικιέται από τον γκολκίπερ του Κάστρου.

Ημίχρονο



Στην αρχή της επανάληψης το Ελληνικό διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Κουτσογιάννη, κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα ούτε από το βίντεο.

Στο 63΄ αντεπίθεση για το Ελληνίκο με 3 έναντι 2 αμυντικών του Κάστρου, ο Τσιάβος πασάρει τον Κολιούση αριστερά, αυτός στον Κουτσογιάννη, που μόνος του με την εστία αστοχεί.

Στο 67΄ παράλληλη μπαλιά του Κουτσογιάννη από δεξιά, «τσαφ» του Μπεσόπουλου, στη συνέχεια σουτ του Τσιάβου από πολύ κοντά, πέφτει και αποκρούει ο Σκανδάλη Β..

Στο 73΄ ατομική ενέργεια και σέντρα του Στεργίου από δεξιά, ο Μποζέλλα σουτάρει πάνω στα σώματα, ο Δήμου με προβολή, καθώς πέφτει, στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 78΄ σουτ του Στεργίου μέσα από την περιοχή, αποκρούει ενστικτωδώς ο Σκανδάλης Β..


ΚΑΣΤΡΟ : Σκανδάλης Β., Μπαρμπαλιάς (Ράπα 59΄), Ζέρβας, Καλές (Χήτας 83΄), Μάντζιος (Σκανδάλης Κ. 64΄), Δρόσος Β., Γεωργούλης, Τζώρτζης (Γκαραβέλας 88΄),Τραγουδάρας Δ., Τραγουδάρας Θ., Καραντζάς

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Κύρκος, Γκατζιάνης, Μποζέλλα, Λιόντος, Τριανταφύλλου, Μπεσόπουλος, Στεργίου, Δήμου (Πρόκος 80΄), Κουτσογιάννης, Τσιάβος (Πατσιαλής 70΄), Κολιούσης




Βίντεο με το γκολ και τις φάσεις του ματς : 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου