Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Δέκα γκολ, ανατροπές στο σκορ και...... σημαντική νίκη για τη Ρόνα!!!




Στο γήπεδο Ανήλιου η τοπική Ρόνα φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 6-4!

Συνολικά 10 τέρματα στην αναμέτρησης, διακύμανση στο σκορ και δυο αποβολές 9μια για κάθε ομάδα). Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν με μηδέν βαθμούς, ενώ η Ρόνα πήρε το πρώτο τρίποντο και σίγουρα ανέβασε την ψυχολογία της με αυτή τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κωσταμένα Γ. στο πρώτο τέταρτο του ματς. Ο Ζώτος Γ. με σουτ εκτός περιοχής ισοφαρίζει σε 1-1. Το 1-2 γίνεται με ένα ωραίο τρόπο, όταν ο Λούπας πασάρει στον Παππάς κι αυτός με ένα τακουνάκι δίνει περίεργη τροχιά στη μπάλα, που καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2. Στη συνέχεια όμως ανέλαβε ο Τζαρούχης και με δυο προσωπικά γκολ, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλα με τους συμπαίκτες του, αρχικά ισοφαρίζει σε 2-2 και εν συνεχεία δίνει προβάδισμα στο Ανήλιο με 3-2, πριν την ανάπαυλα.

Ο Μιχος με κεφαλιά μετά από ασίστ του Παππά ισοφαρίζει σε 3-3. Στη συνέχεια ο Τζαρούχης με σουτ κάνει το 4-3.  Ο Παίλας Γ. στο 70΄ σουτάρει και σκοράρει κάνοντας το 5-3.  Το 5-4 γίνεται με πέναλτι που κέρδισε ο Ζώτος Γ. και έβαλε ο Παππάς. Ο Τζαρούχης με πέναλτι γράφει το τελικό 6-4.

Για το Ανήλιο αποβλήθηκε ο Κωσταμένας Ι. και για τον Ολυμπιακό Βοτανικού ο Ρομποτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου