Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόκριση για τη Ζωοδόχο, 3-4 μεσ' το Ανήλιο!!!




Στο γήπεδο Ανηλίου η τοπική Ρόνα φιλοξένησε την ομάδα της Ζωοδόχου για την Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. ΗΠ. Και γνώρισε την ήττα αποκλεισμό με σκορ 3-4!

Οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγούνταν στο ημίχρονο 1-3, έκαναν πιο αγχωτική την υπόθεση πρόκριση, αφού ισοφαρίστηκαν σε 3-3, αλλά τελικά πέτυχαν και τέταρτο τέρμα. Οι γηπεδούχοι που στον πρώτο γύρο πέρασαν χωρίς να δώσουν αγώνα, αφού τους ευνόησε η κλήρωση, αποκλείστηκαν και πλέον επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Παπαγωργίου με ωραίο σουτ.  Ο ίδιος παίκτης σούταρε ξανά εύστοχα για το 0-2. Στη συνέχεια κόρνερ του Παπαδάμου, κεφαλιά Δημητρίου και 0-3. Ο Κιούρας με ατομική ενέργεια και σουτ μειώνει πριν την ανάπαυλα σε 1-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν κι άλλο με πλασέ του Κασκώρα, μετά από μπαλιά του Γουβαίλη στην πλάτη της άμυνας. Ο Χήτας Α. μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του σκοράρει για το 3-3. Το 3-4 έγινε όταν ο Παπαδάμος έβγαλε κάθετη στο Γιόγιακα κι αυτός πλάσαρε εύστοχα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι ένα δοκάρι με τον Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου