Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών από τον Α.Ο. Ανατολής!!!




Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ανατολής με τη συμμετοχή της γυναικείας του ομάδας και της αντίστοιχης του Πανλευκάδιου και της Σειρήνας Γρεβενών.

Το τουρνουά έλαβε χώρα στο γήπεδο Ανατολής την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί. Οι ομάδες των κοριτσιών έδειξαν τις αρετές τους στο γήπεδο ενόψει της έναρξης των γυναικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Α.Ο. Ανατολής και του Πανλευκάδιου θα συμμετάσχουν στην Γ' Εθνική κατηγορία Γυναικών ενώ αυτή της Σειρήνας Γρεβενών στη Β' Εθνική.

Με το τέλος των αγώνων οι γονείς και η διοίκηση της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να κεράσουν σπιτικά εδέσματα και να ψήσουν για τις φιλοξενούμενες αποστολές. Οι αθλήτριες κάθισαν μαζί, συμφάγανε, γνωρίστηκαν, αντάλλαξαν στοιχεία και δημιούργησαν νέες φιλίες. Στο τέλος δε στήθηκε γλέντι και χορός! Απόδειξη πως ο αθλητισμός ενώνει και προσφέρει πρωτίστως χαρά, διασκέδαση, συναδέλφωση, υγεία και φιλίες.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς των κοριτσιών για την υπέροχη φιλοξενία που προσέφεραν, τις φιλοξενούμενες ομάδες του Πανλευκάδιου και της Σειρήνας Γρεβενών που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Δήμο Ιωαννιτών και την Κρεαταγορά Αναστασία Μπίμπαση για τη χορηγία τους και την ιατρό Χρύσα Παπαθεοδώρου για τις υπηρεσίες της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου