Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα στο φινάλε και "διπλό" το Πέραμα!!!




Στο γήπεδο Αγία Σοφία η Α.Ε. Μικρασιατών φιλοξένησε την ομάδα της Προοδευτικής Περάματος και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και να συνεχίσουν τη συγκομιδή βαθμών, μετά τη νίκη μέσα στη Μουσιωτίτσα την πρώτη αγωνιστική. Το Πέραμα μετά τις δυο συνεχόμενες «σφαλιάρες» σε Κύπελλο (από Πίνδο Κόνιτσας) και σε πρωτάθλημα (από Πράμαντα) πήρε τελικά το πρώτο τρίποντο για φέτος.

Στο 34΄ τετ-α-τετ του Ηλιόπουλου με τον Νάκο, νικητής ο νεαρός γκολκίπερ της Α.Ε.Μ.. Στο 41΄ κεφαλιά του Ναυρόζογλου Γ., μετά από σέντρα, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 73΄ μακρινό σουτ του Τζάλλα τράνταξε το δοκάρι. Στο 85΄ φάουλ του Τζάλλα, κεφαλιά του Λισγάρα στο πρώτο δοκάρι για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.


Α.Ε.Μ.: Νάκος, Λάγκας, Ντάφλος, Μπαλαντάνης Κ. (71΄ Νάκος), Ναυρόζογλου Α., Ανανιάδης, Μπαλαντάνης Ν., Ναβρούζογλου, Ναυρόζογλου Γ. (81΄ Τότσικας), Ναυρόζογλου Ι., Κοτσώνης

Πέραμα: Οικονόμου, Νούτσος (65΄ Μάης), Τζάλλας, Στόλης, Λισγάρας, Διαμάντης, Ηλιόπουλος, Ντόβας, Μανούρης (87΄ Κουκοδήμός), Τάτσης, Καράσας (75΄ Μιλάι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου