Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Με Βελτσίστα σε κέφια, 0-2 η Ελεούσα μεσ’ το Νησί!!!




Στο γήπεδο Νήσου Ιωαννίνων ο τοπικός Αετός φιλοξένησε την Θύελλα Ελεούσας για την 2η αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2!

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, όπως και στη Ζωοδόχο την περασμένη αγωνιστική, παραμένοντας στους μηδέν βαθμούς. Η Θύελλα Ελεούσας έκανε σεφτέ στις νίκες το πρωτάθλημα, μετά τη ψυχρολουσία στα τελευταία λεπτά από τον Αγροτικό Αστέρα την 1η αγωνιστική.



Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τα δύο τέρματα με τον Βελτσίστα, που είχε πάλι κέφια, καθώς το δεύτερο είναι πολύ ωραίο γκολ και από δύσκολη γωνία. Το Νησί μπήκε πιο ορεξάτο και απείλησε πρώτο λίγο μετά το δεκάλεπτο, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Λίγα λεπτά μετά όμως ο Βελτσίστας εκμεταλλεύεται κακό υπολογισμό της αντίπαλης άμυνας, προλαβαίνει και την έξοδο του τερματοφύλακα Τασιούλα για να κάνει το 0-1. Το ημίχρονο βγήκε με το ματς να είναι ισορροπημένο και κάποιες φάσεις εκατέρωθεν και τα σουτ να φεύγουν άουτ.

Στην επανάληψη το Νησί πίεσε και πάλι για κάτι καλό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ο Βελτσίστας ξαναχτύπησε και στο 76΄ με ένα πανέμορφο γκολ έγραψε το τελικό 0-2 και έβαλε τη σφραγίδα του και σε αυτή τη νίκη της Ελεούσας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο τερματοφύλακας Γεωλδάσης Γ. πήγε να κάνει «δώρο» στους αντιπάλους, αλλά το διόρθωσε άμεσα.






Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 12΄ ο Κονδύλης πασάρει ωραία στον Γκόντζο, αυτός σουτάρει, αποκρούει ο Γεωλδάσης Γ., στην επαναφορά σουτ του Κονδύλη, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 16΄ βαθιά μπαλιά από πλευράς Ελεούσας, κακός υπολογισμός από την άμυνα του Αετού, ο Βελτσίστας προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα Τασιούλα και πλασάρει από πάνω του για το 0-1.

Στο 28΄ αντεπίθεση για την Ελεούσα και ο Πότσης Θ. από αριστερά με σουτ στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 31΄ πολύ ωραία κάθετη πάσα του Μπίλη στον Γκόντζο, αυτός απέναντι από την αντίπαλη εστία, σουτάρει ψηλά άουτ.

Ημίχρονο

Στο 50΄ σέντρα του Νάκου από αριστερά, κεφαλιά του Βελτσίστα στο δεύτερο δοκάρι από πολύ κοντά, πέφτει και μπλοκάρει σωστά ο Τασιούλας.

Στο 55΄ ασίστ του Μπίλη στον Γκόντζο, σουτ του δεύτερου από δεξιά, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 76΄ φοβερό σουτ του Βελτσίστα από πλάγια αριστερά και η μπάλα στο απέναντι «γάμα» της εστίας για το 0-2.

Στο 90΄ σέντρα του Αγγέλη από δεξιά, προβολή Βελτσίστα στο δεύτερο δοκάρι, για λίγο δεν βρίσκει τη μπάλα.

Στο 92΄ λάθος του Γεωλδάση Γ., κλέβει ο Μπίλης, σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας πέφτει πολύ γρήγορα και με τα πόδια βγάζει σε πλάγιο άουτ.


ΝΗΣΙ : Τασιούλας, Στραγάλης, Γρίβας, Κοτσίνας, Κάτσενος, Στογιάννης, Μάτσιας Χ., Κονδύλης (Λάππας 70), Γκόντζος, Μπίλης, Σπαθάρης (Μάτσιας Α. 58΄)

ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος, Πότσης Γ. (Καλές 43΄), Οικονόμου Γ., Γεωλδάσης Π., Τζουρμανάς, Πεπόνης (Αγγέλης 89΄), Κωνσταντινίδης, Βελτσίστας, Νάκος (Τσίκας 84΄), Πότσης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου