Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

«Χ» στο ντέρμπι της Ανατολής – Πήρε βαθμό στο φινάλε η Κατσικά!!!




Στο γήπεδο Ανατολής έγινε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Εασιτεχνικής, μεταξύ Ανατολής και Θύελλας Κατσικάς, με τελικό σκορ το ισόπαλο 1-1!

Οι «Πόντιοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, για ένα ακόμα παιχνίδι, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τους Χουλιαράδες. Οι «κόκκινοι» στο φινάλε «τσίμπησαν» τον βαθμό μέσα σε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουν με αισιοδοξία.

Στο 6΄ φάουλ του Γιαννάκη, κεφαλιά του Βαρτιώτη, ο Ασωνίτης δεν προλαβαίνει με προβολή να σκοράρει. Στο 7΄ αντεπίθεση για την Ανατολή και ο Θανάσης με ένα σουτ-κεραυνό στέλνει τη μπάλα στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας για το 1-0. Στο 24΄ ο Θανάσης περνάει και τον γκολκίπερ Μάντζιο, αλλά ο Παππάς σώζει τελευταία στιγμή. Στο 35΄ ασίστ Κατσίφα στον Θανάση, σουτ του δεύτερου λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 55΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παζαρτζή για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Στο 64΄ σουτ του Θανάση, βγάζει σε κόρνερ ο Μάντζιος. Στη συνέχεια αρκετές ευκαιρίες με σουτ από τον Θανάση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 87΄ σέντρα του Γιαννάκη από αριτερά, κεφαλιά του Βλάχου στο δεύτερο δοκάρι και η ισοφάριση σε 1-1. Στις καθυστερήσεις κόρνερ του Δήμου, κεφαλιά του Θανάση και η μπάλα άουτ.


Ανατολή(Μάκης Χριστοφορίδης): Διαμάντης, Νικολάου, Φωλίνας, Λισγάρας, Νεφρός(63’ Γκαρτζονίκας), Κλιτσινάρης, Σκανδάλης(71’ Ζήσης), Ντασούτης, Θανάσης, Κατσίφας(84’ Δήμος), Τζίμας.

Θύελλα Κατσικάς(Μανώλης Σκούφαλης): Μάντζιος, Παππάς, Κατσάνος, Βαρτζιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλείου, Γεωργούλης(83’ Βλάχος), Γούλας(67’ Μπελεβέτης), Παζαρτζής, Γιαννάκης, Ασωνίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου