Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Με κεκτημένη ταχύτητα η Κόντσικα, 0-3 το Ελληνικό!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο το Ελληνικό φιλοξένησε την ομάδα της Κόντσικας και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3!

Οι φιλοξενούμενοι με κεκτημένη ταχύτητα από την πεντάρα επί του Δροσοχωρίου, πήραν μια ακόμη νίκη και περιμένουν το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι στο Δροσοχώρι. Το αήττητο που είχε το Ελληνικό τις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έσπασε, αν και παραμένει ακόμα ψηλά στη βαθμολογία.

Στο 27΄ διαγώνιο σουτ του Βελογιάννη στην απέναντι γωνία για το 0-1. Στο 37΄ φάουλ του Βελογιάννη από μακριά, βγάζει σε κόρνερ ο Λάμπρης. Στο 43΄ παράλληλη μπαλιά του Μεχμετάι από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Αλιάι μόνος του, στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 60΄ σουτ του Κολιούση από το ύψος τη περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 66΄ κόρνερ του Παπαγιαννόπουλου, κεφαλιά του Ζέκιου, άουτ η μπάλα. Στο 67΄ ο Παντελέων προλαβαίνει την έξοδο του κολκίπερ Λάμπρη και με προβολή σκοράρει για το 0-2. Στο 68΄ εκτέλεση φάουλ του Κολιούση από δεξιά, κακή εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακα Φαρμάκη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 89΄ ο Αναγνώστου κερδίζει τις κόντρες, βγαίνει απέναντι από τον Λάμπρη και πλασάρει εύστοχα για το τελικό 0-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου