Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τη νίκη το Πέραμα, τα δοκάρια ο Αγροτικός Αστέρας!!!




Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας φιλοξένησε την Προοδευτική Περάματος και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 1-2!

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για το Πέραμα φέτος και πρώτη με προπονητή τον Αντώνη Δημητρίου, που ανέλαβε πρόσφατα την ομάδα. Στους γηπεδούχους βγήκε και η κούραση από τα πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μόλις στο 3ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ του Τάτση, προβολή ο Λισγάρας για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με πρωταγωνιστή τον Ορφανό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην αρχή της επανάληψης ο Ζότα ανατρέπει τον Φώτη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Ζήσης και κάνει το 0-2. Στη συνέχεια ο Ορφανός με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 78΄ σουτ του Ορφανού στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, ξανά σουτ από τον Ορφανό, η μπάλα χτυπάει και στον Λισγάρα για να μπει αυτογκόλ και το σκορ να γίνει 1-2. Στο 89΄ ο Καρασάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο φινάλε ο Φαρμάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος η μπάλα. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι ότι πέρασε τη γραμμή.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας, Ζότα, Πανίδης, Τάσσος, Ταϊρης (34΄ Ορφανό), Μακρής, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Παπαρούνας, Καράβας (46΄ Τσόκρης)

Πέραμα: Βάσιος, Συμεωνίδης, Τσακανίκας, Στόλης, Λισγάρας , Ζήσης, Σταματόπουλος (54΄ Κουκοδήμας), Τσακανίκας (82΄ Ντόβας), Τάτσης, Φώτης (76΄ Καράσας), Μάης (52΄ Μανούρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου