Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κέρδισε στα "σημεία" το Μέτσοβο, 1-0 την Πίνδο Κόνιτσας!!!





Στο γήπεδο Μετσόβου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Πίνδο Κόνιτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Μια νίκη πολύ σημαντική για τους «μπλε», αφού είναι η δεύτερη που έχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής, φτάνοντας τους 8 βαθμούς. Έναν πόντο παραπάνω βρίσκεται η Πίνδος, που γνώρισε την ήττα για δεύτερη φορά φέτος, αφού είχε 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, με μια ήττα μόνο στον Παρακάλαμο.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και έχασαν καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ από το πρώτο 15λεπτο, με κορυφαία τη διπλή ευκαιρία του Μπλέτσου. Τελικά από μια φάση διαρκείας πήραν προβάδισμα στο σκορ, που το κράτησαν ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν κάτι από το ματς και οι μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν δυνατές, όποτε δεν έλειψαν και οι μουρμούρες για κάποια σκληρά μαρκαρίσματα. Η Πίνδος παρότι είχε την υπεροχή στο δεύτερο 45λεπτο δεν κατάφερε να απειλήσει πέρα από κάποια σουτ που πέρασαν λίγο άουτ, ενώ το Μέτσοβο «χτυπούσε» στην κόντρα.



Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 8΄ ωραία συνεργασία των παικτών του Μετσόβου από το κέντρο, ο Παλαιπάνος παίρνει τη μπάλα αριστερά, πασάρει προς τον Τσουλιάη Θ. μέσα στην μικρή περιοχή, προλαβαίνει και διώχνει πριν σουτάρει ο νεαρός επιθετικός, ο Σπανός Α..

Στο 16΄ φάουλ του Παλαιοπάνου από αριστερά, κεφαλιά του Μπλέτσου, αποκρούει ο Χατζηρούμπης, στην επαναφορά ξανά κεφαλιά του Μπλέτσου και πάλι αποκρούει ο Χατζηρούμπης, βγάζοντας σε κόρνερ.

Στο 26΄ σουτ του Χαλούλου εκτός περιοχής, πέφτει στη δεξιά του γωνία και απομακρύνει ο Αγγέλης.

Στο 36΄ φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Κόνιτσας, ο Τσουλιάης Θ. πασάρει στον Παλαιοπάνου, που πλασάρει για το 1-0.

Ημίχρονο

Στο 59΄ διαγώνιο σουτ του Σταχούλη από δεξιά, με το ένα χέρι αποκρούει σωτήρια ο Χατζηρούμπης.

Στο 65΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Μετσόβου, η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή στον Βλάχο, αυτός σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία του Αγγέλη.

Στο 67΄ ωράιο σουτ του Κίτσου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 80΄ κόρνερ του Παλαιοπάνου, κεφαλιά του Τσουλιάη Ι. στο δεύτερο δοκάρι, πάνω από την εστία του Χατζηρούμπη η μπάλα.



ΜΕΤΣΟΒΟ : Αγγέλης, Γκουντέβενος, Τσιόστας Χ., Τσουλιάς Ι., Κέντρος, Τσιόστας Κ., Σταχούλης (Πατσιάς 93΄), Μπλέτσος, Τρίτος (Ζάκας 82΄), Τσουλιάης Θ., Παλαιοπάνος (Χαλκίδης 84΄)


ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Σπανός Χ. (Ραγγάς 73΄), Σπανός Α., Γαλανός, Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος, Δημόπουλος, Μήτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου