Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Όλο κι ανεβαίνει ο Βοτανικός, 1-3 το Κάστρο!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας το Κάστρο σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει τα πάνω τους, παίρνουν νίκες και ανεβαίνουν σιγά σιγά στη βαθμολογία του Β Ομίλου στην Β΄ Ερασιτεχνική.

Ξεκίνησαν αρκετά καλά στο ματς και είχαν 3 κεφαλιές του Παλιάγκα, μετά από κόρνερ του Παππά, αλλά είδαν ισάριθμες φορές τον Σκανδάλη να τους λέει «όχι». Την τέταρτη όμως ο Παλιάγκας βρήκε στόχο, πάλι από κόρνερ του Παππά, για το 0-1. Στη συνέχεια κάθετη του Παλιάγκα στον Παππά, τετ-α-τετ ο δεύτερος, ψηλά άουτ η μπάλα.

Στην επανάληψη το Κάστρο απείλησε σε ένα τετ-α-τετ του Καρατζά. Στο 68΄ ο Καρατζάς ήταν πιο εύστοχος, με ατομική ενέργεια και πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν ξανά με πέναλτι που κέρδισε ο Στάτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρομποτής. Για το οποίο διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι. Στο 87΄ σέντρα του Ρομποτή και μονοκόμματο σουτ του Παππά για το τελικό 1-3. Στο 1-2 το Κάστρο έχασε ευκαιρίες σε τετ-α-τετ του Τργούδαρα Θ. και του Στρακόσια να ισοφαρίσει εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου