Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Βροχή τα γκολ στην Αμφιθέα, 5-2 ο Αστέρας τη Λαψίστα!!!




Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε την ομάδα της Λαψίστας και επικράτησε με σκορ 5-2!

Οι «πράσινοι» πέτυχαν την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς και έμειναν στους 8 βαθμούς.

Στο 20΄ φάουλ του Στάθη από μακριά, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 22΄ ο Νάσιος Χ. γίνεται αποδέκτης της μπάλας και σουτάρει, αποκρούει ο Γκουγιάννος, στην επαναφορά πάλι ο Νάσιος είναι πιο εύστοχος και κάνει το 1-1. Στο 26΄ εκτέλεση φάουλ του Κολόκα, κοντινό πλασέ του Φάη και 2-1. Στο 29΄ κάθετη πάσα στο Βλάχο, αυτός πλασάρει εύστοχα για το 2-2. Στο 34΄ ασίστ στον Κολόκα κι αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 3-2.

Στο 50΄ ο Παπαδημητρίου με σουτ στη κλειστή γωνία του Κοττίκα έκανε το 4-2. Ένα λεπτό μετά ο Παπαδημητρίου σέντραρε, ο Θάνο άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Κολόκας πλάσαρε για το τελικό 5-2.


Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Νάνος, Οικονομίδης, Ζώτος, Φάης, Δούμας, Στάθης (79΄ Δήμου), Καραγιαννης, Θάνος (71΄ Σδούκος), Κολόκας (86΄ Λιάπης), Νασίκας (46΄ Παπαδημητρίου)

Λαψίστα: Κοτίκας, Βλάχος, Μαμακής (42΄ Μιχάλης), Κολόκας, Καλογέρης, Μπότσιος, Βακάρος, Οικονόμου (55΄ Γαρδίκος), Ιορδάνης (67΄ Καρβούνης), Ζιάκας (59΄ Τσαντης), Νάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου