Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Τους σκότωσε ο «δικός τους» “Μπόμπιρας”, Πράμαντα – Κουτσελιό 1-2!!!





Στο γήπεδο Πραμάντων η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Π.Α.Ο. Κουτσελιού και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής, που επανήλθαν πέρυσι το καλοκαίρι, και μάλιστα μέσα μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Πράμαντα κλώτσησε μια καλή ευκαιρία, μετά την ανατροπή – βαθμό στο Μέτσοβο, να πάρει βαθμολογική ανάσα. Αξιοσημείωτο είναι πως το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων το πέτυχε παίκτης με καταγωγή από την Πράμαντα.

Το Κουτσελιό μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 18΄ με ατομική ενέργεια και πλασέ, μετά από μπαλιά που πήρε από πίσω, έκανε το 0-1. Στο 30΄ καλό σουτ του Ανγνωστόπουλου, στο δοκάρι η μπάλα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν πριν την ανάπαυλα με δυο ευκαιρίες από Μασούρα και Ορφανό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 57΄ ο Καραφλιάς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 80΄ ασυνεννοησία στην άμυνα του Κουτσελιού, κλέβει τη μπάλα ο Ορφανός και κάνει διείσδυση προς την εστία, σώζει με τάκλιν τελευταία στιγμή ο Μητρογιάννης. Στη συνέχεια ένα ακόμη δοκάρι για το Κουτσελιό, σε σουτ του Αλεξίου. Στο 88΄ ωραία σέντρα του Δάσκαλου, με αποδέκτη τον Θανάση, αυτός πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου