Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Με το "διπλό" έφυγε το Σταυράκι, 2-3 την Λαψίστα!!!




Στο γήπεδο Λαψίστας η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Σταυράκι και ηττήθηκε με σκορ 2-3!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν νίκη σε δύσκολη έδρα και ισοβαθμούν τη δεύτερη θέση με Κρύα και Αγία Μαρίνα, δυο βαθμούς πίσω από το πρώτο Ροδοτόπι. Η Λαψίστα έμεινε στους 7 πόντους και συνεχίζει.

Το σκορ για το Σταυράκι άνοιξε ο Σοφίας με κοντινό πλασέ. Στη συνέχεια ο Κολιούσης βγάζει μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και βρίσκει τον Βούλγαρη, αυτός ντριπλάρει και σουτάρει για το 0-2. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ευκαιρίες των Βακάρου και Μπότσιου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 0-3 ο Γιαννόπουλος με μακρινή μπαλιά βρίσκει τον Κολιούση, αυτός τη σπάει μέσα στην περιοχή στον Σιάκα που πλασάρει εύστοχα. Μείωση για τη Λαψίστα με πλασέ, που «κρεμάει» τον αντίπαλο γκολκίπερ, από τον Τσανακτσίδη, μετά από ασίστ του Νάσιου Κ.. Στη συνέχεια ο Νάσιος Χ. εκτελεί πέναλτι, που κέρδισε ο Τσανακτσίδης, αλλά ο τερματοφύλακας του Σταυρακίου λέει «όχι». Φάουλ του Βακάρου, απόκρουση και στην επαναφορά ο Ιορδανίδης μειώνει κι άλλο σε 2-3. Για το Σταυράκι ένα σουτ του Μαργιόλα μέσα από την περιοχή, χτυπάει δοκάρι, αφού πρώτα έχει βρει τη μπάλα ο αντίπαλος γκολκίπερ και καταλήγει κόρνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου