Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Πέταγμα πρόκρισης για το Νησί, 3-0 μια κακή Ζωοδόχο!!!





Στο γήπεδο Νήσου ο τοπικός Αετός υποδέχτηκε τη Ζωοδόχου για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και πήρε τη νίκη – πρόκριση με σκορ 3-0!

Οι γηπεδούχοι πήραν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Αετός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δικαίως πήρε τη νίκη. Σιγά – σιγά βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που θα ανεβάσει σίγουρα την ψυχολογία της ομάδας και για το πρωτάθλημα.

Η Ζωοδόχος δέχτηκε ένα τέρμα πολύ νωρίς στο παιχνίδι και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Όταν αφυπνίστηκε και προσπάθησε να καταφέρει κάτι, είχε ήδη δεχτεί άλλα δυο τέρματα και τα πράγματα πλέον ήταν πολύ δύσκολα. Αν και μπροστά προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις, στα μετόπισθεν δέχονταν πολύ εύκολα τα γκολ, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα-αποκλεισμός.


Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 3΄ αντεπίθεση για τον Αετό, ωραία μπαλιά του Μπίλη με στόχο τον Γκόντο, αυτός πλασάρει κάτω από τα πόδια του Καρατζένη για το 1-0.

Στο 15΄ κόρνερ του Μπιλή, καρφωτή κεφαλιά του Στογιάννη, σώζει στη γραμμή αμυντικός της Ζωοδόχου, στην επαναφορά προβολή του Μάτσια Χ., άουτ η μπάλα.

Στο 19΄ αντεπίθεση για τη Ζωοδόχο, κεφαλιά – πάσα του Σιώτα με αποδέκτη τον Κολιό, αυτός σε φάση τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Γκάμα στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 24΄ σέντρα του Γιόγιακα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Σιώτας για λίγο δεν προλαβαίνει τη μπάλα που περνάει άουτ.

Στο 40΄ σκαστό σουτ του Μπίλη εκτός περιοχή, η μπάλα αναπηδά και ο Καρατζένης νικιέται για το 2-0.

Ημίχρονο

Στο 48΄ εκτέλεση φάουλ του Μπίλη από έξω αριστερά, κοντινό πλασέ του Στογιάννη για το 3-0.

Στο 52΄ ασίστ του Ραγιά, σουτ του Σιώτα, με γροθιές απομακρύνει ο Γκάμας.

Στο 60΄ μακρινό φάουλ του Ραγιά, βγάζει σε κόρνερ ο Γκάμας.

Στο 70΄ τετ-α-τετ του Λάππα με τον Καρατζένη, προλαβαίνει και μαζεύει τη μπάλα ο νεαρός τερματοφύλακας της Ζωοδόχου.

Στο 84΄ ωραίος συνδυασμός Ραγιά – Γιόγιακα, τελικός αποδέκτης ο Αναστασιάδης, που με διαγώνιο σουτ από δεξιά, στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.


Νησί: Γκάμας, Γρίβας, Στασίνος (72΄ Ζαχαρόπουλος), Κοτσινας, Κάτσενος, Στογιάννης, Μάτσιας Χ., Μάτσιας Α. (76΄ Χριστογιώργος), Γκόντζος (75΄ Λούντζης), Μπίλης, Λάππας (78΄ Γιώτης)

Ζωοδόχος: Καρατζένης, Ανδρέου, Ρούσης, Ντούμας, Δημητρίου, Ντόντης, Κολιος (46΄ Αναστασιάδης), Ραγιας, Σιωτας, Παπαγεωργίου (89΄ Λάτσης), Γιόγιακας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου