Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Τέταρτη σερί νίκη για το Ελληνικό, 3-0 το Ασβεστοχώρι!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Ελληνικού υποδέχτηκε την ομάδα του Ασβεστοχωρίου και πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους, που τους φέρνει πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, μαζί με την Κοσμηρά και τους Ραφταναίους. Το Ασβεστοχώρι από την άλλη έμεινε στους 4 πόντους, αν και προσπάθησε αρκετά στο ματς.

Στο 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και πίεζαν την άμυνα του Ελληνικού, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στο 39΄ μετά από φάση διαρκείας οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Στεργίου.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες και χάθηκε από μια ευκαιρία για κάθε μια στο πρώτα λεπτά. Το Ελληνικό χτύπησε και πάλι στην κόντρα με γκολ του Κουτσογιάννη, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο τέρμα για το τελικό 3-0. Το Ασβεστοχώρι προσπάθησε μέχρι το τέλος και ο Οικονόμου Ι. έχασε πολύ καλή ευκαιρία, αλλά ήταν ο Λάμπρης είπε «όχι».




Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 19΄ σέντρα του Βασιλείου από αριστερά, στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού η μπάλα και άουτ.

Στο 39΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου, ο Γκατζιάνη πασάρει στο Στεργίου, που σουτάρει εύστοχα για το 1-0.

Στο 41΄ παράλληλη μπαλιά του Οικονόμου Ι. από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Σιάμος πέφτει με προβολή, δεν προλαβαίνει για λίγο τη μπάλα που περνάει άουτ.

Ημίχρονο

Στο 48΄ ατομική ενέργεια του Κουτσογιάννη από αριστερά, σπάει τη μπάλα στον Κολιούση, που καθυστερεί να σουτάρει και η μπάλα βρίσκει σε σώματα αμυντικών του Ασβεστοχωρίου, με τον τερματοφύλακα Πατερέλη εξουδετερωμένο.

Στο 49΄ παράλληλη μπαλιά του Κολιούση από αριστερά, σουτ του Μαλάμου Δ. μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία του Λάμπρη η μπάλα.

Στο 51΄ σουτ του Μαλάμου Δ., βγάζει σε κόρνερ ο Λάμπρης.

Στο 54΄ ατομική ενέργεια και ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσογιάννη, νικάει τον Πατερέλη για το 2-0.

Στο 75΄ φάση διαρκείας ενώ επιτίθεται το Ελληνικό, ο Τσιάβος σκαφτή πάσα στον Κουτσογιάννη, που από κοντά πλασάρει στην κλειστή γωνία του Πατερέλη για το 3-0.

Στο 86΄ ασίστ του Στεργίου στον Οικονόμου Ι., αυτός τετ-α-τετ με τον Λάμπρη, πέφτει και αποκρούει ενστικτωδώς ο γκολκίπερ του Ελληνικού.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Λάμπρης, Γκατζιάνης (Πρόκος 77΄), Μποζέλλα, Λιόντος, Τριαντάφυλλου, Κύρκος (Πατσιαλής 46΄), Στεργίου, Δήμος (Γλαβός 46΄), Κουτσογιάννης, Τσιάβος (Γεωργούλης 81΄), Κολιούσης

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Πατερέλης, Μαλάμος Δ., Βασιλείου (Γεωργίου 70΄), Οικονόμου Α., Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Μαλάμος Α., Σιάμος (Στεργίου 63΄), Μπέτσης (Κολιούσης 46΄), Οικονόμου Ι., Ντάφλος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου